Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Hotel Alvero Permet

Klantervaringen

met Albanië Reizen een mooie ervaring

Netty en Marcel uit Nederland over Golden View Residence, over Hani I Pazarit, over Hotel Alvero Permet, over Hotel Mangalemi, over Hotel Tradita reisperiode: juli 2019

Wij (stel, 56 en 67) zijn met Albanië Reizen twee weken op pad geweest in dit prachtige land. Wij hadden voor Albanië Reizen gekozen omdat zij een mooie rondreis voorstelden, die we op een aantal punten konden aanpassen aan onze wensen.

Eenmaal in Albanië werden we opgehaald op het vliegveld door de plaatselijke vertegenwoordigers, die ons hielpen met onze eerste stapjes in het land. En dat zette de toon: alles wat we afgesproken hadden was geregeld, de hotels verwachtten ons en de uitgebreide reisbeschrijving met tips voor uitstapjes en restaurants en lunchplekken onderweg verrijkten onze ervaring. In het land zelf viel ons op, behalve dat het een uitzonderlijk mooi land is, dat alles zeer schoon is. De hotels, de restaurants, de attracties, alles werd continu en grondig schoongehouden. En zonder uitzondering zijn we alleen maar vriendelijke mensen tegengekomen.

Wij zouden iedereen aanraden naar Albanië te gaan, en als je dat met Albanië Reizen doet dan staat je een mooi ervaring te wachten.

Netty en Marcel

Albanie? Aanrader!

Onze reis naar en door Albanie was tot in de puntjes geregeld. Wij kozen de ‘ 22-daagse self drive Hoogtepunten Reis’  en hebben daar geen seconde spijt van gehad. Ons contactpersoon van Albanië Reizen heeft er alles aan gedaan om onze reis een onvergetelijke te maken en ook de lokale agent in Albanie heeft ervoor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. Wij kijken terug op 3 geweldige weken in een mooi land, met een ontzettend vriendelijke bevolking; mooie, schone hotels , geweldige stranden en interessante herinneringen uit vroeger tijden. Helemaal niets te klagen? Nee of het zou de door de Albanezen geheel eigen interpretatie van de verkeersregels moeten zijn. Maar ach, dat heeft ook zijn charme. Albanie? Aanrader!

José

 

Perfect voor wandelen en fietsen

Een fijn hotel voor mensen die van activiteiten houden zoals fietsen, wandelen en kanoen.

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives