Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Klantervaringen

Alles klopte

Wij hebben een goede vakantie gehad.
Het klopte allemaal ,  de sim-kaart en de TomTom waren super handig.
Wij kregen een grotere auto, Dacia Duster en dat was prettig ( iets bijbetaald)
Een probleempje met een lekke band  (liep heel langzaam leeg, spijker er in) werd via onze contact persoon binnen een kwartier opgelost.  Top.

We gaan zeker nog een keer terug

Sander en Laura uit De Bilt over: AP Hotel Boutique , over: Hotel Brilant, over: Hotel Lot-Boutique, over: Hotel Mangalemi reisperiode: juni 2022

Albanië is een verrassend mooi land! Wij hebben een hele mooie en bijzondere reis gehad. Alles was zeer goed geregeld. We werden goed ontvangen op het vliegveld en de huurauto was prima. Super handig dat alle plaatsen waar we heen gingen al ingesteld waren in het navigatiesysteem.
De hotels waren goed, mooi schoon en lekker ontbijt. Het hotel in Berat (mangalemi) was zeker onze favoriete! Aardige mensen en de plek was idyllische.
Vanaf Berat hebben we een excursie gedaan naar Tomorr, dit is ook een aanrader! Heel mooi gebied, pittige wandeling, omdat het erg warm was maar het was net goed te doen.
Ook de kustplaatsen waren erg mooi, super helder blauw water! Heerlijke stranddagen gehad.
We hebben zeker genoten van onze reis naar Albanië en gaan zeker nog een keer terug. De kans is groot dat we Albanië Reizen dan weer om hulp zullen vragen met het boeken van de reis! Bedankt!
Super bedankt voor het regelen van deze mooie reis!

Een unieke ervaring

Een zeer tevreden klant uit Menen - BE over: Amfiteatri Boutique Hotel , over: Best Western Premier Ark Hotel , over: Hani I Pazarit, over: Hotel Argjiro, over: Hotel Mangalemi, over: Hotel Sofo, over: Hotel Tradita reisperiode: mei-juni 2022

Het was een prachtige ervarvaring. Albanië is zo mooi, een echt vakantieland. Ze hebben alles, zon, zee, prachtige bergen en landschappen. Ook lekker eten en allles is betaalbaar. Wat ik het mooiste vind, je komt er tot rust. Mensen zijn heel hartelijk, met andere woorden "Een unieke ervaring".
Ook chapeau voor jullie organisatie. Ik zou het iedereen aanraden, een zeer tevreden klant!

Een verrassend mooi land!

Albanië is een verrassend mooi land! Wij hebben een hele mooie en bijzondere reis gehad. Alles was zeer goed geregeld. We werden goed ontvangen op het vliegveld en de huurauto was prima. Super handig dat alle plaatsen waar we heen gingen al ingesteld waren in het navigatiesysteem. De hotels waren goed, mooi schoon en lekker ontbijt. Het hotel in Berat (Mangalemi) was zeker onze favoriet! Aardige mensen en de plek was idyllisch. Vanaf Berat hebben we een excursie gedaan naar Tomorr, dit is ook een aanrader! Heel mooi gebied, pittige wandeling, omdat het erg warm was maar het was net goed te doen. Ook de kustplaatsen waren erg mooi, prachtig helder blauw water! Heerlijke stranddagen gehad.
We hebben zeker genoten van onze reis naar Albanië en we gaan zeker nog een keer terug. De kans is groot dat we Albanië Reizen dan weer om hulp zullen vragen met het boeken van de reis! Bedankt!

Een unieke ervaring

Het was een prachtige ervarvaring! Albanië is zo mooi, een echt vakantieland, ze hebben alles, zon, zee, prachtige bergen en landschappen. Ook lekker eten en allles is betaalbaar. Wat ik het mooiste vind, je komt er tot rust. Mensen zijn heel hartelijk.  Een unieke ervaring.
Ook chapeau voor jullie organisatie.Iik zou het iedereen aanraden, een zeer tevreden klant.

Alles was tot in de puntjes geregeld

Met bemiddeling door de medewerkers van Albanie Reizen en partner in Albanië heb ik een fantastische reis gemaakt door dit mooie en nog onbedorven land.
Veilig, zeer vriendelijke mensen en met Engels en Frans kun je je uitstekend redden.Van het noorden met de meren en bergen (Shkoder en Theth) via Tirana naar het zuiden met de mooie steden Gjiroklaster, Sarande en Berat.
De auto (4whl drive), de hotels en de service waren uitstekend, de contacten goed en ook alleen heb ik me geen moment onveilig gevoeld; dagelijks was er kort contact met de medewerkers ter plekke.

Ik kan iedereen aanbevelen om via dit reisbureau te boeken; alles was tot in de puntjes geregeld tot aan de instelling van de TomTom toe, zodat de hotels en belangrijke sites snel en goed waren te vinden.

Maatwerk is ook geen enkel probleem.

Als ik nogmaals naar de zuidelijk Balkan ga, dan zeker met deze organisatie!

Een reis om niet te vergeten.

Henk en Alexandra uit n.a. over: Guesthouse Funky, over: Hotel Argjiro, over: Hotel Ksamil Lux, over: Hotel Lot-Boutique, over: Hotel Marina Premium, over: Hotel Tradita, over: Apollonia (Pojani), over: Berat, over: Gjirokastër, over: nationaal park Meer van Skhoder, over: Osumi Canyon, over: Shkodër, over: Tirana, over: Vlorë reisperiode: september 2021

“Wij hebben erg genoten van deze bijzondere reis en een heel goed beeld van Albanië mogen krijgen. Je ziet de vele kanten van Albanië. Een ruig landschap met mooie natuur. Maar bovenal met een vriendelijke bevolking. De reis zelf heeft aan onze verwachtingen voldaan. Vanaf ons eerste contact met Albanië reizen zijn wij heel goed geïnformeerd en begeleid. Wladimir heeft een hele mooie maatwerk reis voor ons georganiseerd. We zijn helemaal ontzorgt en hij heeft echt goed naar onze wensen geluisterd. Ook in Albanië zijn wij gastvrij ontvangen. Door een file - ontstaan door een verkeersongeval - iets later contact met de lokale divisie maar na onze eerste rij ervaring met de verkeerschaos tijdens het spitsuur hiervoor alle begrip. Naast alle fijne hotels ook gebruik gemaakt van alle tips voor eetgelegenheden. Echt aan te raden om deze te volgen. Kortom een reis om niet te vergeten. Vol mooie ervaringen en herinneringen.”

Een geweldige vakantie in Albanië en Montenegro

M.H. uit Amsterdam over: Guesthouse Bujtina Polia Theth, over: Hotel Magjeka, over: Hotel Shpija-e-Gjyshit reisperiode: september 2021

We hebben een geweldige vakantie gehad in Montenegro en Albanië met een goede mix tussen cultuur en natuur, berg en kust, stad en land.
Hoewel ik zelf ook al een en ander had uitgezocht was ik blij met het reisprogramma van Novi travel waarbij onze reis zodanig was samengesteld dat de tijd efficiënt werd benut maar dat er ook ruimte was voor rust tussendoor. 
De bereikbaarheid van Novi travel per whatsapp voor vragen was fijn!

We kijken terug op een prachtige reis!

Kris Truyens en Carina Herrijgers uit Turnhout - België over: Green House Hotel Restaurant, over: Hotel Magjeka, over: Hotel Shpija-e-Gjyshit reisperiode: juli 2021

De reis naar Montenegro en Albanië was prachtig.
Goede service, steeds direct hulp bieden bij de minste vragen, heel persoonlijk.

Ook wanneer onze bagage, door problemen op de luchthaven in Zaventem, niet was aangekomen heeft men al het mogelijke gedaan
om ons verder te helpen. 

Nooit hebben we het gevoel gehad dat we er alleen voor stonden!

Alle beschrijvingen van verblijven tijdens onze reis waren volledig zoals vooraf besproken.

Een aanrader.

overal heel welkom en veilig

Gitte uit België over: Elysium Hotel   reisperiode: september 2019

Na een onvergetelijke vakantie op maat in 2017 naar Montenegro (montenegroreizen.nl) georganiseerd door het
team van Wladimir moesten we geen tweemaal nadenken om onze reis naar Albanië toe te
vertrouwen aan hen!
Omdat ze onze wensen kenden van de vorige vakantie werd een mooi voorstel gedaan dat
hier en daar nog werd aangepast. Echt maatwerk dus! Aan alles werd gedacht; een gps met
al de bestemmingen in voorgeprogrammeerd, een telefoonkaart, noodnummers,...
Suggesties van heerlijke restaurantjes!

Tijdens ons verblijf stonden we regelmatig in contact met zowel de contactpersoon in
Albanië als met Wladimir. Dit gaf ons een gerust gevoel omdat Albanië toch vrij onbekend
was voor ons.
We voelden ons overal heel welkom en veilig. De Albanezen zijn heel fijne gastvrije mensen!
We hebben de kans gekregen om te gast te zijn in een gezin in de bergen. Wat een feest!
Voor ons waren de hoogtepunten: BunkArt1, Berat Castle, Nurellari winery, de wandeling
naar de Bogova Waterfall, Gjirokakster (we hebben het kasteel bij valavond bezocht was
prachtig en gratis). Dhermi, Elysium hotel was een pareltje... de omgeving is
adembenemend en uiteraard de vele gezellige restaurantjes! De ongerepte natuur was een
streling voor het oog ( al werd er op vele plaatsen jammer genoeg veel afval achtergelaten).
We hebben al onze verplaatsingen gedaan met een huurauto. De wegen waren goed al
moest je hier en daar wel uitkijken. In de stad is het druk verkeer... verkeersregels zijn hier
nog niet echt ingeburgerd. Vooral het op en afrijden van een rondpunt was telkens een
uitdaging!
Kortom Albanië was een topervaring waar we nog lang niet alles gezien hebben. Wij gaan
zeker terug om de grensstreek Albanië – Montenegro te verkennen. Uiteraard
georganiseerd door het team van Wladimir!
Hartelijk dank!
Gitte en Manu, Zoersel 

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives