Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Klantervaringen

Zeker nog een keer terug

Twan en Tilly uit Noord-Brabant reisperiode: Oktober 2023

 

Ondertussen zijn we alweer 2 weken thuis na onze rondreis door Albanië. De start van de reis was in Tirana. Fijn dat er iemand op de luchthaven stond om ons te verwelkomen. We boffen erg met de auto. We hadden een ruimere auto dan verwacht. Verder was het fijn een simkaart te krijgen.
Alle accomodaties lagen op een mooie centrale plek. Vaak midden in de oude stad, waardoor alles aan te lopen was.
Een tip zou wel zijn om een keuze aan te bieden qua kamers. In alle accomodaties was er een standaard kamer geboekt. Het zou fijn zijn, voor ons ouderen, om een luxere kamer te kunnen boeken. Natuurlijk tegen bijbetaling.
De route van de reis was erg goed uitgekozen. Erg mooi qua natuur en cultuur.
Fijn dat alle routes in de TomTom stonden.
Het was een geweldige vakantie en wij willen zeker nog een keer terug naar Albanië en dan de noordelijke helft ontdekken.
We zullen dan ook zeker weer via jullie boeken.
Erg goede ideeën en begeleiding.
 

Veel genoten in Albanie

Nils en Lizzy uit Eindhoven reisperiode: Oktober 2023

 

Op het moment van schrijven is het ondertussen alweer 2 weken geleden dat we thuis zijn gekomen.
Wij hebben enorm genoten van Albanie en de mooie momenten en avonturen die het met zich mee heeft gebracht.
De organisatie was uitstekend geregeld.
Van tevoren waren we al verrast met het uitgebreide Fly Drive book. We hadden wat tips en tricks verwacht, maar zo uitgebreid tot en met restaurant aanbevelingen aan toe was boven onze verwachting, maar zeer gewaardeerd.
De ontvangst op het vliegveld en verdere uitleg was prettig.
Toen we een klein probleem hadden met onze verkregen simkaart, werden we ook erg snel geholpen.
 

Uiteindelijk hebben we in twee weken tijd een groot deel van de schoonheid van Albanie kunnen zien en de hoogtepunten zeker mee kunnen pakken.
Erg blij waren we ook met de snelheid van communicatie toen we te horen kregen dat we in Tirana omgeboekt waren van hotel omdat er in het eerdere hotel loodgietersproblemen waren.
Deze wisseling op korte termijn was zeer professioneel afgehandeld en we hebben dan ook nergens last van gehad. 

Wij willen iedereen van het Albanie reizen / Good Albanië team bedanken voor het ontzorgen en de geboden mogelijkheid om zo veel als mogelijk te genieten van Albanie.

Prachtig afwisselende reis

Joke en Frans Weisscher uit Zuid-Holland reisperiode: Oktober 2023

 

Wij genoten van een prachtige, afwisselende reis naar Albanië en buurlanden: woest, ongerept natuurschoon en indrukwekkende Unescolocaties. Af en toe behoorlijk slechte wegen, de vrijblijvende Albanese rijstijl en ogenschijnlijk haast onmogelijk berijdbare straatjes gaven de reis een avontuurlijk cachet. Vegetariërs kunnen er goed terecht: in veel restaurants is er aandacht voor je vega of vegan wensen. En je kunt zowat overal met Engels prima uit de voeten. Minpuntje: de kust vinden wij over de top, met een exploderend aantal hotels, parasols en ligbedden op en aan de stranden. Als je daar wél van houdt kom je er goed aan je trekken.

 

Alles was, in samenwerking met Good Albania, uitstekend georganiseerd: 

goed bereikbare locale contactpersoon
een simkaart, voor wie Albanië niet in het abonnement heeft
een 4WD auto zonder restricties, zonder gedoe (2e chauffeur, onbeperkt kilometers, volledig verzekerd)
navigatie met alle relevante locaties in het adresboek (al is de TomTom af en toe ook de weg kwijt )
hotels variërend van supermodern tot traditioneel, schoon, goed ontbijt(buffet), loopafstand van restaurants, reserveringen altijd in orde met aandacht voor persoonlijke wensen
Wij zeggen: doen!

Perfect geregeld

Peter en Annelies van Baarsen uit Zuidoostbeemster reisperiode: Oktober 2023

 

Wat hebben wij weer een prachtige reis gemaakt. Gestart in Tirana, toen naar Kosovo en Noord Macedonië. Als afsluiting nog een paar dagen in Albanië aan de kust.
De routes en de adressen van de hotels/B & B stonden al in de meegeleverde Tom Tom. We hadden ook een prima auto voor onze reis. Wat  hebben we weer op prachtige plekken overnacht. Kortom alles was, zoals we gewend zijn van Albanië reizen weer perfect geregeld.

Fantastische reis gehad

Arie en Marion Boelhouwer uit Wageningen reisperiode: Oktober 2023

 

We hebben in één woord een FANTASTISCHE reis gehad, veel mooier, verzorgder, luxer en lekkerder dan we hadden kunnen vermoeden.

Dank jullie wel voor de goede organisatie, leuke tips en vooral het veilige gevoel, dat we jullie of jullie vertegenwoordigers altijd konden bellen (erg belangrijk voor mensen, die wat ouder zijn).

 

We hebben in het verleden behoorlijk veel gereisd, ook zelf meermalen reizen geleid, maar dit was echt heel goed geregeld.

Een paar dingen wil ik noemen:

- de ontvangst op het vliegveld: vriendelijk en behulpzaam, heel fijn om telefoonkaartje en ge

installeerde tomtom te ontvangen.

- de Ford Fiesta bracht ons feilloos door alle berggebieden, ook over onverharde wegen.

- de hotels: kleinschalig (erg fijn), schoon (allemaal, behalve in Theth), op prachtige plek (Hylli i Drites), authentiek (Permet, Gjirokaster en Beirat)

- het programma per dag met wat te doen en waar te eten

- de roadmap met uitgebreide beschrijving, geschiedenis en tips

 

We kunnen er uren over vertellen. We hebben heel veel gezien, gedaan en beleefd en zijn zeer enthousiast. Het zal de nodige tijd kosten alles te verwerken en mijn 2.000 foto's uit te zoeken.

We hadden vooraf echt veel gelezen over Albanië en de geschiedenis en dat heeft de reis nog interessanter gemaakt.

 

We hebben Albanië Reizen al bij verschillende mensen aanbevolen, want wij zijn dik tevreden.

Goede keuze gemaakt!

Ronald en Geertje uit Ede reisperiode: Oktober 2023

 

In overleg met Novi Travel (Albanië Travel en Good Albania) hebben we een rondreis gemaakt door Albanië en Montenegro. We zijn net terug en we kunnen volmondig zeggen: ‘Wat hebben we een goede keuze gemaakt’. We zijn naar Tirana gevlogen en daar stond een sterke dieselauto voor ons klaar (met al die bergen zeker een pluspunt). Als je op zoek bent naar geschiedenis, natuur, bergen, zee, strand, cultuur, lekker eten, en ga maar door, dan zijn deze landen ‘the place to be’. We hebben prachtige oude steden en forten bezocht en adembenemende wandelingen gemaakt. We hebben heerlijk gezwommen in de Adriatische zee en het rijden door de bergen was soms echt een uitdaging (smal, stijl, ontbrekende vangrails etc.) Kortom: we hebben geen moment twijfel gehad over onze keuze voor deze twee onwijs gave landen! 

Uitstekend!

Teus uit Amstelveen reisperiode: Oktober 2023

 

De reis was uitstekend, mooi en avontuurlijk waarbij we heel veel bezienswaardigheden van het
land (steden) hebben bezocht. De route, die we hebben gevolgd, is aan te bevelen omdat je dan
het hele land rondreist en de mooiste plekken bezoekt. Veel afwisseling tussen platteland, bergen
en kust.

De afstanden zijn in kms. niet al te groot maar dat is goed omdat je hier en daar erg veel tijd nodig
hebt vanwege de slechte wegconditie. Ook kan er behoorlijk wat file optreden zoals tussen Shkoder
en Tirana. De reizen duurden daarom over het algemeen langer dan in het roadbook aangegeven.

Ontzettend tevreden

Marie-Chantalle en Willem Peltenburg uit Zuid-Holland reisperiode: September 2023

 

We zijn echt dik en dik tevreden over onze bevindingen met de organisatie Albanie Reizen.nl samen met Good Albanie.

Alles was tot in de puntjes super geregeld, van alle informatie en communicatie vooraf, de documentatie, de tips, de hotels die voor ons gereserveerd waren (mooie/goede hotels op mooie en centrale locaties), het oppikken van ons op het vliegveld en het begeleiden naar de huurauto, het beschikbaar zijn van de tussenpersoon tijdens onze reis, tot op het oppikken van de huurauto bij ons laatste hotel op de laatste dag van onze vakantie en het vervoeren van ons  weer naar het vliegveld. 

 

Echt ontzettend tevreden  . .  op een schaal van 0 tot 10 dan zouden we op z'n minst voor de 9,5 gaan

 

Ik zou iedereen die plannen heeft om naar Albanie of Montenegro te reizen het advies willen geven om met deze organisatie je reis te plannen en te boeken!

 

Dank jullie wel voor het mogelijk maken van deze fantastische vakantie!

Bedankt voor de goede organisatie!

Johan en Marijn Stienstra uit Flevoland reisperiode: September 2023

 

Op 7 september vertrokken we voor een Fly en Drive naar Albanië, geboekt bij Albanië Reizen. De voorbereiding was voortreffelijk: vanaf het voorstel tot aan de start van de reis. Vooraf een boek over Albanië ontvangen en een week van te voren het reisplan via de mail met tips voor bezienswaardigheden en restaurants. Zo kregen we er al helemaal zin in! De tickets waren geboekt met priorityservice, heel fijn. Bij aankomst werden we opgewacht door de lokale reisagent die ons naar de auto bracht. We ontvingen een simkaartje en nog wat verdere uitleg en konden we op weg. Het autorijden in Albanië is wel een uitdaging, maar als je je daarop aanpast gaat dat prima. In Berat was hotel Onurfi niet bekend met onze komst (we zouden eerst in hotel Mangalemi verblijven, maar dat was omgezet naar Onurfi). Hoewel ze heel behulpzaam op zoek gingen naar een ander hotel, liep dat geheel mis (verkeerd adres opgekregen) en hebben we uiteindelijk via Good Albania (de lokale reisorganisatie) een kamer in hotel Colombo gekregen. Goed opgelost dus! Onze reis was volledig geprogrammeerd in een app die we gedownload hadden op onze telefoon. Ideaal, want er waren ook bezienswaardigheden voor onderweg ingezet, met de route erbij! Wat wel een nadeel was, is dat blijkbaar de toeristische route werd aangehouden want op een gegeven moment werden de wegen erg slecht (grind, zand en gaten) en kwamen we zelfs uit op het terrein van een olieraffinaderij. We hebben vanaf toen Google maps erbij gepakt en vooraf gekeken of de route hetzelfde was als de app. 

Onze reis ging ook een stukje via Macedonië. Apart om weer via een douanepost de grens over te gaan! We waren 4 dagen in Ohrid; een mooi stadje aan het meer van Ohrid. Bij Golden Beach hebben we heerlijk kunnen relaxen en genieten van de zon. 

Albanië is een prachtig land wat zeker een vakantie waard is! Wat ons betreft komen we weer terug, want we hebben nog lang niet alles gezien. We zullen deze vakantie dan ook weer via Albanië Reizen boeken en ook zeker aanbevelen bij anderen!

 

Nogmaals bedankt voor de goede organisatie en hulp! 

 

Een groot succes

Lian en Wiesje uit Groningen reisperiode: September 2023

 

Teruggekomen van een superfijne, mooie vakantie in Albanië.

Volgens afspraak op dag 1 afgehaald door Rei, onze contactpersoon ter plaatste. Met de huurauto naar het eerste hotel gebracht. Tijdens de vakantie konden we Rei altijd bereiken en advies vragen. Erg fijn!

De drie hotels waar we verbleven, waren prima. Het ontbijt in Tirana was top en overal zijn de mensen vriendelijk en gastvrij.

De eerste in hartje Tirana, de tweede 50 meter van het strand in Sarande en de laatste in het historisch centrum van Berat.

Wat hebben we veel gezien en gedaan

Kruja, Apollonia, Gjirokastra, the Blue Eye, Ksamil, de waterval, de winery, Vlore, dagje Corfu....pff wat niet zou ik zeggen.

We hebben ervan genoten, mede dankzij jullie uitgebreide documentatie. De RoadBook-app was superhandig, de SIM-kaart werkte perfect, de auto was fijn en betrouwbaar. Het rijden in Albanië is even wennen, maar wat ons betreft prima te doen. Moet wel zeggen dat we niet echt van de reguliere wegen zijn afgeweken.

Kortom....wat ons betreft was ons bezoek aan Albanië een groot succes!

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives