Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Rondreis Tirana Berat en Sarandë (10n)

Rondreis Tirana Berat en Sarandë (10n)

v.a. €745,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Bruisende hoofdstad, Unesco Berat en Sarandë aan de Albanese Riviera ....

U beleeft Tirana, de mooie en diverse hoofdstad van het land. U gaat naar de wijnstreek rondom Berat dat ook werelderfgoed Unesco is. U bezoekt in het zuiden van het land Sarandë of Ksamil en de Albanese Riviera. Vanuit deze plaatsen gaat u uitstapjes maken en belangrijke en mooie plekjes van het land bezoeken. Bezoek de mooiste stranden van het land, ga wandelen in enkele van de 15 nationale parken en 50 natuurgebieden van het land, bezoek UNESCO werelderfgoed plaatsen of neem de boot naar het Griekse eiland Corfu. De hoofdstad Tirana en haar omgeving heeft veel te bieden en culinaire liefhebbers kunnen hier genieten van de heerlijke lokale gerechten en fijne wijnen.

Geniet van de hoofstad, nationale parken, strand en UNESCO plaatsen

Samenvatting:

Deze rondreis met twee standplaatsen begint in de bruisende hoofdstad Tirana. Hier gaat u de stad vanuit uw hotel verkennen en uitstapjes maken naar de omgeving van de stad. Zo kunt u vanuit de stad met de kabelbaan naar Mount Dajt gaan en bij aankomst genieten van het uitzicht over de stad en daarna heerlijk wandelen in het nationale park. U bepaalt helemaal zelf wat u gaat doen en waar u heen gaat. Maar wij zullen u voor uw reis natuurlijk tips, aanbevelingen en leuke adresjes geven. Daarna vertekt u naar Sarandë in het uiterste zuiden van het land waar ook heel veel te zien en doen is. Bezoek UNESCO werelderfgoedplaatsen, natuurparken, de mooiste stranden van het land, en neem de boot naar het Griekse eiland Corfu. Geniet van de heerlijke Albanese gerechten en de fijne lokale wijnen.  

Tirana, Albania - Dita e Verës "The day of summer"

Ontdek Albanië vanuit 3 standplaatsen

In 11 dagen (10 nachten) kunt u al best veel zien van dit fijne land. Deze reis heeft drie standplaatsen, te weten de hoofdstad Tirana, werelderfgoed Berat en in het uiterste zuiden Sarandë of Ksamil. Deze reis is ook eenvoudig uit te breiden met één of meer standplaatsen en ook te verlengen met een aantal dagen naar keuze. Hoogtepunten zijn de Albanese Riviera, de hoofdstad, Berat, een dagje naar het Griekse eiland Corfu en een aantal UNESCO plaatsen, nationale parken, en de mooiste stranden van het land. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives