Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Fly drive Albanie vakantie langs gasthuizen, wijngaarden, boerderijen en meer (15d)

Fly drive Albanie vakantie langs gasthuizen, wijngaarden, boerderijen en meer (15d)

v.a. €995,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Fly drive langs wijngaarden, boerderijen en gasthuizen in Albanie

Tijdens deze fijne 15 daagse fly drive Albanie verblijft u voornamelijk in gasthuizen, op boerderijen en wijnhuizen en zult u verschillende andere wijngaarden/wijnhuizen bezoeken. Niets hoeft op deze culinaire reis door Albanie en u kunt zelf uw dagen met daguitstapjes uit onze handleiding plannen. Verblijf ook enkele dagen in een prive appartement aan de Adriatische zee nabij Durres in de baaij van Lalzit. Deze reis is in te korten of uit te te breiden naar wens. Deze reis start in Tirana, waarna de reis verder gaat naar het mooie Kruja en hier verblijft u in een familiegasthuis. De volgende dag gaat u naar een boerderije met een geweldig restaurant waar u ook overnacht. In Shkodra verblijft u in een fijn resort aan het meer van Shkodra. Van Shkorda gaat de reis via een stop bij een wijngaard, door naar de baaij van Lalzit waar u een eigen appartement op een eigen terrein heeft (met om de hoek fijn restaurantje). Vanuit hier gaat u in de omgeving bij drie wijngaarden op bezoek. Op weg naar een paar overnachtingen bij een wijngaard in Berat bezoekt u nog even een andere wijngaard. In de buurt van Gjirokaster verblijft u in een gasthuis. Nu kunt u kiezen, een verblijf in Sarande aan de Ionische zee (en eventueel terug via Llogora nationaal park) of terug naar Tirana via Korce (verblijf bij fijn familiegasthuis). Wij adviseren voor deze reis een Dacia Duster 4x4 (vooral als u van de hoofdwegen afwil) maar is ook goed te doen in een andere auto. Vraag naar de voorwaarden (vul het offerte formulier in !).

Maak kennis met de Albanese keuken met haar heerlijk lokaal geproduceerde maaltijden en wijnen

Samenvatting:

Deze fly drive die u langs wijngaarden, wijnhuizen, gasthuizen, stranden, boerderijen, ethno restaurants en een belangrijk deel van Albanie laat zien is prima uit te breiden naar wens. In uw eigen tempo doet u waar u zin in heeft. Wij bieden u alle mogelijkheden om Albanie op een speciale manier te verkennen. Na aankomst op de luchthaven van Tirana gaat u naar uw hotel in Tirana (als u daar langer wilt verblijven laat het ons dan weten, dit is geen probleem). De volgende dag rijdt u door naar de volgende bestemming, Kruja waar u in een familie gasthuis verblijft. De volgende dag gaat una een bezoekje te brengen aan Lezha, overnachten op een boerderij met wijngaard en geweldig ethno restaurant, ook geweldig voor als u kinderen mee wilt nemen. Op dag 4 overnacht u 2 nachten in een leuke accomodatie van een aardige eigenaar aan het meer van Shkoder. Vanuit Shkoder kunt u de machtige Albanese Alpen (Nationaal park Theth) bezoeken voor fijne wandelingen of gewoon van een prachtig uitzicht te genieten. En natuurlijk bezoekt u Shkoder zelf en maakt u een mooie bootocht of een fijne wandeling om het meer heen. U heeft een goede kans om pelikanen en zelfs flamingo's te zien ! De reis gaat door naar Lalzit Bay aan de adriatische zee waar u in een prive appartement (met bewaking, en kindvriendelijk) verblijft en een drietal wijngaarden/huizen gaat bezoeken, elke dag 1. U krijgt aan het strand dat nabij ligt uw eigen strandstoelen. Al bepaald u dat helemaal zelf natuurlijk, niets hoeft. Na dit bezoek aan de Adriatische zee gaat de reis door naar een fijne en beroemde wijngaard waar u ook 2 keer gaat overnachten. In de buurt van Gjirokaster (UNESCO) verblijft u nog een nacht in een familiegasthuis. Hierna kunt u kiezen, via de Albanese Riviera terug richting Tirana en overnachten in bijvoorbeeld Dhermi of Llogora (nationaal park) of een aantal dagen verblijft in een leuk hotel aan de Ionische Zee in Sarande of omgeving. 

Mrizi i Zanave - Special Restaurant in Albania

Ontdek Noord Albanië, Tirana, UNESCO plaatsen en de Albanese Riviera !

Deze reis brengt u langs fijne boerderijen, wijngaarden, restaurantjes, UNESCO plaatsen, de Albanse kust en veel, veel meer. Overnachtingen zijn in (familie) gasthuizen, boerderijen/wijngaarden, een klein grappig vakantiehuisje bij een resort aan een meer en hotels. Deze reis is geheel op maat te maken als u veranderingen wilt aanbrengen.

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives