Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Rondreis Albanese Riviera, Llogara pas, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en Tirana (21d)

Rondreis Albanese Riviera, Llogara pas, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en Tirana (21d)

v.a. €1195,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Exclusieve rondreis met als hoogtepunten de hoofdstad, de Albanese Riviera en Nationaal Park Llogara (21d)

Deze fantastische 21 daagse (20 nachten) rondreis begint en eindigt in de hoofdstad Albanië en wordt vervolgd naar de prachtige Albanese Riviera en het nationale park Llogora. Zo geniet u van de hoofdstad, prachtige stranden, bergen en natuur in één reis. De rondreis brengt u langs 5 standplaatsen waarvan volgens velen er één het mooiste strand van Albanië schijnt te hebben. Vanuit de standplaatsen kunt u zoveel uitstapjes maken als u wilt en zult u UNESCO werelderfgoedplaatsen, nationale parken, mooie stranden, bergen en veel, veel meer zien. De standplaatsen zijn Tirana, Llogara, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en weer Tirana. De rode draad bij deze reis is dat we u langs een aantal leuke en fijne restaurantjes brengen die u anders niet zo snel zou tegenkomen.

Alle highlights in één reis: nationale parken, Unesco werelderfgoed, cultuur, en de mooiste stranden

Samenvatting:

Deze speciale rondreis brengt u langs plaatsen waar u minder snel zult komen en is daarom anders dan een aantal van onze andere rondreizen. U heeft een accomodatie op 5 verschillende standplaatsen en kunt hier genieten van de omgeving, heerlijk wandelen, de Albanese keuken leren kennen, maar ook prima uitstapjes maken naar UNESCO werelderfgoed plaatsen, nationale parken, bergen, rivieren, meren, prachtige stranden enzovoort. De rode draad tijdens deze reis is dat we u langs een aantal leuke restaurantjes brengen die het bezoek waard zijn. Maar niets hoeft. Laat ons bij uw offerte aanvraag weten wat u graag zou willen zien en doen. De standplaatsen zijn Tirana, Llogara, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en weer Tirana. Deze reis is ook te verlengen en eventueel uit te breiden met er één of meer standplaatsen. Vraag naar de mogelijkheden voor uw perfecte Albanië vakantie.

Sounds of Albania

Ontdek Albanië vanuit 5 standplaatsen

Geniet in de bruisende hoofdstad van Albanië en leef als een god in de Albanese Riviera. Zo verblijft u een aantal dagen in een fijn hotel in van de mooiste plaatsjes met het mooiste strand, in een berghotel en maakt u uitstapjes naar veel belangrijke plaatsen die u gezien moet hebben. De rode draad tijdens deze reis is dat we u langs een aantal leuke restaurantjes leiden die u anders niet zo snel zou bezoeken. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Deze reis brengt u zoiezo naar plaatsen die we op onze andere rondreizen niet bezoeken waardoor het net weer even anders is. De reis is ook te verlengen en uit te breiden met extra standplaatsen. De standplaatsen zijn Tirana, Llogara, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en weer Tirana. Vraag naar de mogelijkheden. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives