Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Auto huren Albanie

Albanie Reizen (Novi Travel) staat voor zorgeloze vakanties. Wij zijn een professionele partner voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij hebben nauwkeurig onze vaste partners geselecteerd voor autohuur in Albanie. U kunt via ons een auto huren als u landt op de luchthaven van Tirana. U mag met onze auto's alle buurlanden bezoeken. U kunt de auto (in overleg) inleveren op een andere locatie dan waar u de auto ontvangt (bijvoorbeeld Sarande, Ohrid of Skopje). Wij kunnen de auto ook op een specifiek adres bezorgen. Als u hieronder een huurauto boekt heeft u ook het recht om onze uitgebreide handleiding over Albanie aan te vragen !

 

Zelf huurauto Montenegro, Kroatie en Albanie reserveren

Het kan natuurlijk zijn dat onze auto's of sommige modellen uitverkocht zijn. Of dat u een reis naar Albanie en/of buurlanden zelf wilt organiseren. Dan hebben wij de oplossing!

Wilt u zelf een huurauto reserveren in Tirana, bijvoorbeeld op de luchthaven van Tirana, of misschien wel in Kroatie in de stad Dubrovnik, of in Montenegro, dan kunnen wij van harte Sunny Cars aanbevelen.

Een auto huren doe je dan voor een heldere all-in prijs! Sunny Cars werkt ook samen met lokale partners in alle landen in deze regio. Sunny Cars heeft geen eigen auto's, maar staat wel garant voor een onbezorgde autohuur. Het fijne hiervan is dat u kwaliteit, service en 100% zekerheid regelt via een Nederlands bedrijf, met een Nederlandse helpdesk in Hoofddorp. Vooraf kunt u alles regelen wat betreft de all-in verzekeringen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U moet vaak wel een borg met een credit card geven, maar u krijgt dan altijd het eigen risico bij schade terug betaald. Kies ook altijd voor de meest volledige verzekering met volledige dekking.

Auto huren albanie tips ? Sunny Cars zorgt er voor dat alle verzekeringen voor u als klant inclusief zijn, zoals de glas-, banden-, bodem- en dakverzekering en de extra WA dekking tot 7.5 miljoen! En geen eigen risico op schade aan of diefstal van het voertuig. Wanneer u ter plaatse een auto boekt, kunt u ermee te maken krijgen dat het eigen risico niet volledig gedekt is en dat de wettelijke aansprakelijkheid gedekt is tot de landelijk geldende voorwaarden. Dat kan voor vervelende situaties zorgen aan het begin of aan het einde van de vakantie

Voor de klant geldt ter plaatse een waarborg (met credit card) die vaak ter hoogte is van het eigen risico. Deze waarborg, in geval van schade of diefstal, krijgt u terug wanneer u dit na de reis indient via Sunny Cars.

Voor u dus een onbezorgde huur, waarbij u weet dat alle verzekeringen inclusief zijn en u niets ter plaatse meer hoeft af te sluiten. 

 

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives