Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Rondreis Shkodër, Tirana, Korçë, Permet, Gjirokaster, Sarandë en Vlorë (16d)

Rondreis Shkodër, Tirana, Korçë, Permet, Gjirokaster, Sarandë en Vlorë (16d)

v.a. €995,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Ontdekking van Albanië

Deze reis is dé manier om in 16 dagen zoveel mogelijk van Albanië te zien. Zo verblijft u aan het meer van Shkodër, in de bruisende hoofdstad Tirana, in het leuke stadje Korçë en verblijft u aan de Ionische en de Adriatische Zee in Sarandë en Vlorë. Ook verblijft u in Permet en Gjirokaster. U krijgt van ons tips voor een onvergetelijke en unieke vakantie. Bezoek nationale parken, meren, rivieren, bergen, kastelen, UNESCO werelderfgoed plaatsen, de Albanese Riviera met prachtstranden, het Griekse eiland Corfu en veel, veel meer. Vraag naar de mogelijkheden voor een aangepast programma. Natuurlijk kunt u ook verlengen.

Alle highlights in één reis: nationale parken, Unesco werelderfgoed, cultuur, en de mooiste stranden

Samenvatting:

Tijdens een rondreis van 16 dagen, vanuit 7 standplaatsen, gaat u op ontdekkingstocht door Albanië. De belangrijkste trekpleisters zullen diepe indruk op u maken, en de vriendelijkheid van de bevolking zult u nooit meer vergeten.

U ziet onder andere: het meer van Shkodra, de Albanese Alpen, de bruisende hoofdstad, de Albanese Riviera, de kust van zowel de Adriatische als de Ionische Zee, Korçë, het meer van Prespa en het van meer Ohrid. Maak uitstapjes naar bijvoorbeeld UNESCO werelderfgoedplaatsen, het Griekse eiland Corfu, nationale parken en veel, veel meer. Ook kunt u excursies maken, bijvoorbeeld met een jeep naar Theth in de Albanese Alpen of raften op een van de prachtige rivieren van het land. Ook voor mensen die van wandelen houden en veel willen zien is dit een perfecte rondreis. 

U krijgt van ons tips en adresjes voor een onvergetelijke en unieke vakantie. Vraag naar de mogelijkheden voor een aangepast programma. Deze reis kan eenvoudig verlengt worden en ook kunnen er meerdere standplaatsen worden toegevoegd aan de reis.

Albania: Food and Drink

Ontdek Albanië vanuit 7 standplaatsen

Deze rondreis een uitstekende manier om Albanië te ontdekken. Al zullen er na deze 16 dagen nog zo veel plekken zijn die u nog niet gezien zult hebben. Daarom is het ook mogelijk deze reis te verlengen en uit te breiden met één of meerdere standplaatsen. Wat u zeker zult zien zijn UNESCO werelderfgoed plaatsen, nationale parken, de bruisende hoofstad Tirana, het meer van Shkadar en de Albanese Alpen, Lake Koman, de Albanese Riviera en veel, veel meer. Het aantal standplaatsen is bij langer verblijf ook uit te breiden. De standplaatsen zijn Shkodër, Tirana, Korçë, Sarandë en Vlorë. Vanuit deze standplaatsen gaat u naar eigen inzicht uitstapjes maken naar de mooiste plaatsen in de omgeving. Wij van Albanië Reizen hebben natuurlijk tips en aanbevelingen voor leuke uitstapjes en adresjes voor fijne restaurants.

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives