Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Hoe wij werken

Heb je interesse in een bepaalde reis, of wil je een reis op maat? Albanië Reizen is gespecialiseerd in fly drive vakanties, maatwerk, actieve gezinsvakanties, groepsreizen op maat. Het lukt ons altijd weer om meer mogelijk te maken. Daar hoort een bepaalde werkwijze bij...

Stap 1: oriënteren

Je hebt interesse om naar Albanië op vakantie te gaan. Je kunt je op onze website uitgebreid oriënteren over het land en over ons reisaanbod. Bij iedere reis staan prijzen per periode vermeld, exclusief de vliegtickets. Wij zoeken namelijk voor iedere klant de beste tickets. We staan je natuurlijk ook graag telefonisch te woord +31 (0)251 343 011. Weet je al zeker wanneer je op vakantie kunt gaan? Vraag dan een voorstel aan!

Stap 3: reis boeken en bevestiging

Je hebt je keuze gemaakt en wilt de reis boeken. Je vult dan het online boekingsformulier in of je stuurt de gevraagde gegevens per email. Je gaat akkoord met de algemene en aanvullende voorwaarden. Wij sturen je een boekingsbevestiging en factuur voor de aanbetaling (voorschot) van de reis. De aanbetaling is het bedrag van de vliegtickets en 20% van de resterende reissom. Na de aanbetaling ontvang je alvast de inlogcodes van de tickets.

Stap 5: In Albanië

Je bent op vakantie en alles is goed geregeld en vooraf georganiseerd. Onze service gaat verder. Na aankomst ontvang je bijvoorbeeld een lokaal sim-kaartje die je in je eigen smartphone kunt doen. Zo ben je altijd (online) bereikbaar en kun je ons ook bereiken. Je krijgt namelijk een lokaal contactpersoon die je snel en eenvoudig kunt bereiken tijdens je reis voor vragen. Ook wij zijn tijdens je reis via WhatsApp bereikbaar.

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives