Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Rondreis noord Albanië, Montenegro, hoofdstad en zuid Albanië (21d)

Rondreis noord Albanië, Montenegro, hoofdstad en zuid Albanië (21d)

v.a. €1395,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Combinatie rondreis door noord Albanië, Montenegro, centraal Albanië en Zuid Albanië

Geniet van het meer van Shkodra, de kust van Montenegro, de bruisende hoofdstad Tirana en zuid Albanië met haar prachtige Albanese Riviera. Uw rondreis heeft 4 standplaatsen in Albanië en Montenegro. Deze rondreis brengt u bij nationale parken, de mooiste stranden, UNESCO werelderfgoed plaatsen, de hoofdstad, de Ionische en de Adriatische Zee, en veel, veel meer. U bepaalt zelf wat u hier doet. U ontvangt een handleiding met aanbevelingen voor de lokale bezienswaardigheden, goede restaurants, wandelgebieden, maar ook voor dagtrips naar interessante plaatsen in de omgeving. Zo maakt u de juiste keuzes en haalt u alles uit uw Albanië vakantie! Deze reis is eenvoudig te verlengen en uit te breiden met één of meer standplaatsen. Informeer naar de mogelijkheden.

Alle highlights in één reis: nationale parken, Unesco werelderfgoed, cultuur, en de mooiste stranden

Samenvatting:

Deze 21 daagse fly-drive brengt u naar het noorden van Albanië, naar Montenegro dat ten noorden van Albanië ligt, de bruisende hoofdstad Tirana en haar omgeving en zuid Albanië en haar prachtige Albanese Riviera. Ontmoet de vriendelijke en gastvrije bewoners van beide landen en ervaar de diversiteit van de regio. In het kort bezoekt u nationale parken, archeologische opgravingen, kustplaatsen, bergen, en de mooiste stranden, UNESCO werelderfgoedplaatsen en veel, veel meer. Vanuit 4 standplaatsen gaat u uitstapjes maken naar de leukste plekjes, maar niets hoeft. Vanuit Shkodër kunt u naar het meer van Koman, boottochten maken op het meer van Shkodra, heerlijk wandelen (en fietsen) in de uitlopers van de Albanese Alpen maar ook een dagtrip maken naar Thethi. Ook kunt u ervoor kiezen om naar Nationaal Park Valbona te gaan. Maar dan adviseren we om een aantal dagen te overnachten  Vraag bij uw aanvraag naar de mogelijkheden hiervoor. Voor uw verblijf in een prachtig appartement in Montenegro in Herceg Novi hebben wij natuurlijk ook enkele aanraders die prima bereikbaar zijn: het historische stadscentrum van Herceg Novi, autovrij en middeleeuws Perast, de vele strandjes, de 6 km lange wandelboulevard, Unesco werelderfgoed Kotor, Budva, de megajachthaven (Porto Montenegro) etc. etc. In het bruisende Tirana is erg veel te doen en er zijn ook een aantal uitstapjes te maken naar de omgeving van Tirana zoals wijngaarden (wijnproeven), kastelen, UNESCO werelderfgoed plaatsen en ook naar het Nationale Park Mount Dajt waar u heerlijk kunt wandelen in de natuur. In Sarandë in het uiterste zuiden van het land aan de Albanese Riviera is ook erg veel te doen. Hier kunt u heerlijk genieten van de mooie stranden en zelfs een bootocht maken naar het Griekse eiland Corfu ! De terugreis naar Tirana langs de Albanese kust is ook een hoogtepunt. Vraag naar de mogelijkheden voor een Albanie rondreis of een Albanie vakantie.

Vista Residence - Herceg Novi - Bay of Kotor - Montenegro

Ontdek Albanië en Montenegro vanuit 4 standplaatsen

Met deze rondreis van 21 dagen slaat u twee vliegen in een klap. U verkent een groot deel van Albanië en verkent het buurland Montenegro. Vanuit 4 standplaatsen gaat u de omgeving verkennen en ziet u Nationale Parken, de mooiste stranden aan de Ionische en Adriatische kust, baaien, rivieren, meren, bergen, UNESCO werelderfgoed plaatsen, de hoofdstad Tirana en veel, veel meer. De standplaatsen zijn Shkodër in Noord Albanië, Herzeg Novi aan de Montenegrijnse kust, de bruisende hoofdstad Tirana en Sarandë in zuid Albanië, nabij de Griekse grens. Vraag naar alle mogelijkheden voor verlenging en uitbreiding van aantal standplaatsen.

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives