Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Tirana Albanie

Tirana ligt in Albanie en is de bruisende hoofdstad van het land en een van de top hoofdsteden van het Balkan Schiereiland en meer dan een bezoek waard. Tirana hebben we opgenomen in een groot aantal van onze standaard Albanie fly drives maar ook in Albanie fly drives op maat. Klik hier als u meer wilt lezen over een fijne Tirana Albanie vakantie . Lees hier meer over Tirana Albanie.

Tirana Albanie fly drives:

Exclusieve rondreis Albanie met als hoogtepunten de hoofdstad Tirana, de Albanese Alpen en noord Albanië. (15 dagen)
Deze fijne Albanie rondreis brengt u bij de plaats Shkodër in het noorden van het land. Hier kunt u een bezoek brengen aan het buurland Montenegro, de omgeving en het meer van Shkoder verkennen, met een jeep met chauffeur mee naar Nationaal Park Theth en nog veel meer. De reis vervolgt zich met als hoogtepunt een reis met een ferry over een stuwmeer naar Nationaal Park Valbona waar u in een fijn familiehotel een aantal dagen kunt genieten van prachtige uitzichten, wandelingen en ook de schone berglucht kunt inademen. Daarna gaat u door naar de tweede en wat ruigere stad van Albanië Durrës (kunt u ook vervangen door het prachtige Berat!) waar een u een dag of twee aan het strand aan de Adriatische kust verblijft om weer een geheel ander vakantiegevoel te krijgen. Tot slot verblijft u nog enkele dagen in de bruisende hoofdstad Tirana. Vanuit hier kunt u overigens met een kabelbaan naar de berg Mount Dajt gaan waar u nog een aantal prachtige bergwandeling kunt maken. Eenvoudig te verlengen of uit te breiden.
Voor meer info klik hier: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-shkoder-valbona-durres-e...

Avontuurlijke rondreis Albanie door Shkoder, Theth, Tirana, Berat, Sarande, Gjirokaster Doorkruis met uw eigen Dacia Duster 4x4 Albanie (15 dagen)
Deze reis brengt u op verschillende mooie plaatsen in Albanie zoals Shkoder, nationaal park Theth, Tirana, Berat, Sarande en Gjirokaster. Voor wie in 15 dagen veel van het land wil zien is deze fly drive met 14 overnachtingen een zeer goede manier kennis te maken met Albanie, een van de parels van de Balkan. Eenvoudig te verlengen of uit te breiden. Bezoek de Albanese Alpen, UNESCO werelderfgoedplaatsen, de Albanese Rviera, Nationale parken, de hoofdstad en veel, veel meer ! Veel vrijheid, bepaal zelf waar u stopt en wat u bezoekt.
Voor meer info klik hier: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-shkoder-theth-tirana-ber...

Rondreis Macedonie en Albanie. Rondreis Shkoder, Tirana, Dhermi, Sarande, Korce, Ohrid en Skopje (18 dagen)
Voor wie zowel Albanie en Macedonie tijdens een rondreis wil ontdekken tijdens een fly drive Macedonie en Albanie zou deze reis zeker moeten overwegen. U verblijft op 7 standplaatsen, te beginnen in de hoofstad van Albanie Tirana en eindig in de hoofdstad van Macedonie in Skopje. De andere standplaatsen zijn Shkoder in Noord Albanie, Dhermi en Sarande aan de Albanese Riviera, Korce in zuid/centraal Albanie, Ohrid en Skopje in Macedonie. U verblijft altijd enkele dagen op een standplaats zodat u genoeg tijd heeft de omgeving te verkennen of te ontspannen in uw hotel. U ontvangt de huurauto op de luchthaven van Tirana en kunt deze weer inleveren op de luchthaven van Skopje.
Voor meer info klik hier: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/macedonie-en-albanie-rondreis-shk...

 

 

 

 

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives