Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Fly drive hotels met zwembaden, Tirana, meer van Shkodra, meer van Ohrid, Berat, Gjirokaster, Sarande (15d)

Fly drive hotels met zwembaden, Tirana, meer van Shkodra, meer van Ohrid, Berat, Gjirokaster, Sarande (15d)

v.a. €1095,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Verken Albanie en geniet van hotels met zwembad

Verken Albanie en overnacht in prima hotels met een eigen zwembad(je) in uw eigen huurauto. Deze reis brengt u langs het stadje Shkoder aan het meer van Shkodra, de bruisende hoofdstad Tirana, het stadje Ohrid in Macedonie aan het meer van Ohrid, de UNESCO plaatsen Berat (geen zwembad) en Tepelen of Gjirokaster en Ksamil of Sarande nabij de Griekse grens. In Vlore, waar de Adriatische en Ionische Zee samenkomen hebben we ook fijne accommodaties met zwembad in ons aanbod. In de offerte ziet u welke accommodaties wij op basis van beschikbaarheid aanbieden. De hier weergegeven accommodaties zijn voorbeelden.

Hoogtepunten van Albanië gecombineerd met ontspanning !

Samenvatting:

Voor wie een aantal van de hoogtepunten van Albanie wil zien en in fijne 3 en 4 sterren hotels met zwembaden wil ontspannen is deze fly drive een uitstekende manier om het land te verkennen en te ontspannen. Naast Albanie verblijft u ook aan het meer van Ohrid in het mooiste stadje van Macedonie, Ohrid. U ontvangt ook een handleiding over Albanie met algemene informatie, te maken uitstapjes en bijvoorbeeld leuke adresjes van waar u heerlijk kunt eten. Deze fly drive is prima te doen in een economy car en we zullen zorgen voor voorgeprogrammeerde GPS zodat u eenvoudig bij uw accomodatie aankomt. Maar u kunt ook een andere huurauto selecteren. Ook kunt u verblijven in een andere soort accomodatie aanvragen (zoals gasthuizen, apartementen, e.d.).

vegetarische restaurants Albanie

Albanie en Macedonie

Ontdek de prachtige meren van Shkodra en Ohrid, de hoofdstad van Albanie en twee prachtige UNESCO plaatsen en veel meer. Vlieg naar de luchthaven van Albanie en geniet van fijne accomodaties waarvan de meeste een buitenzwembad hebben. Een economy huurauto is prima om deze rondreis te kunnen maken en is inclusief de benodigde grenspapieren.

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives