Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Macedonie en Albanie. Rondreis Shkoder, Tirana, Dhermi, Sarande, Korce, Ohrid en Skopje (18 d)

Macedonie en Albanie. Rondreis Shkoder, Tirana, Dhermi, Sarande, Korce, Ohrid en Skopje (18 d)

v.a. €1195,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

18 daagse flydrive Albanie en Macedonie

Voor wie zowel Albanie als Macedonie wil meemaken tijdens een fly drive zou deze reis zeker moeten overwegen. Verblijf op 7 standplaatsen, begin in de hoofstad van Albanie, Tirana en eindig in de hoofdstad van Macedonie, Skopje. De standplaatsen zijn Shkoder in Noord Albanie, Tirana, Dhermi en Sarande aan de Albanese Riviera, Korce in zuid/centraal Albanie, Ohrid en Skopje in Macedonie. U ontvangt de huurauto op de luchthaven van Tirana en kunt deze weer inleveren op de luchthaven van Skopje. U verblijft altijd enkele dagen op een standplaats zodat u genoeg tijd heeft de omgeving te verkennen of te ontspannen in uw hotel.

Met huurauto van de hoofdstad van Albanie, via de Albanese Riviera naar de hoofdstad van Macedonie (7 standplaatsen!)

Samenvatting:

Deze rondreis begint op de luchthaven van Tirana. Verken de omgeving van de hoofdstad of rijdt direct door naar de eerste standplaats Shkoder aan het meer van Shkoder. Na enkele dagen gaat de reis naar de tweede standplaats, het bruisende Tirana. Hierna vertrekt u naar Dhermi aan de Albanese Riviera naar een fijn 4 of 5 sterren hotel naar keus. Vanuit hier kunt u fijne plaatsjes aan Adriatische zee bezoeken en naar nationaal park Llogora gaan voor heerlijke wandelingen. De reis brengt u hierna naar Sarande de meest populaire badplaats van het land. Hierna verblijft u enkele dagen in Korce waar u de mooie omgeving gaat verkennen. Via het meer van Ohrid waar u enkele dagen zult verblijven eindigt de reis in de laatste standplaats, te weten de hoofdstad van Macedonie, Skopje.

Vakantie Albanie 2019

Albanie gecombineerd met Macedonie

Tijdens deze flydrive met 7 standplaatsen in 18 dagen zult u genieten van alles wat Albanie en Macedonie te bieden hebben.

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives