Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Rondreis Albanese Riviera, Llogara pas, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en Tirana (21d)

Rondreis Albanese Riviera, Llogara pas, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en Tirana (21d)

v.a. €1155,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Klantervaringen

Albanie? Aanrader!

Onze reis naar en door Albanie was tot in de puntjes geregeld. Wij kozen de ‘ 22-daagse self drive Hoogtepunten Reis’  en hebben daar geen seconde spijt van gehad. Ons contactpersoon van Albanië Reizen heeft er alles aan gedaan om onze reis een onvergetelijke te maken en ook de lokale agent in Albanie heeft ervoor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. Wij kijken terug op 3 geweldige weken in een mooi land, met een ontzettend vriendelijke bevolking; mooie, schone hotels , geweldige stranden en interessante herinneringen uit vroeger tijden. Helemaal niets te klagen? Nee of het zou de door de Albanezen geheel eigen interpretatie van de verkeersregels moeten zijn. Maar ach, dat heeft ook zijn charme. Albanie? Aanrader!

José

 

Prima toeven bij Residence Primavera in Lalzit Bay

Residenza Primavera is een geweldige plek. Wij vonden het in ieder geval prima toeven daar. Maar.......wij hoefden ook niet zo nodig nog iets anders. De baai is fantastisch! Het stuk dat hoort bij Residenza Primavera is schoon en zeker niet al te druk. Iedereen heeft zijn eigen parasol. De zee is erg zout en de temperatuur is als een lauw bad. Je kunt een heel eind langs het strand lopen. Gisteren ben ik tot het eind van de baai gelopen daar zijn rotsen en in die rotsen is een soort modderput. Ga nu genieten vaan een wit wijntje op het terras van het kleine restaurantje dat hier is. Dit was de mooiste kamer van de hele reis. Heel erg ruim en comfortabel. Aangenaam en groot, levendig strand. Fijn dat er altijd gratis strandstoelen klaarstaan. Voor de rest is er in de buurt niet zo veel te doen, tenzij je de auto neemt. Vandaar dat we meestal in het (goeie) restaurant van Primavera hebben gegeten.

 

Sounds of Albania

Ontdek Albanië vanuit 5 standplaatsen

Geniet in de bruisende hoofdstad van Albanië en leef als een god in de Albanese Riviera. Zo verblijft u een aantal dagen in een fijn hotel in van de mooiste plaatsjes met het mooiste strand, in een berghotel en maakt u uitstapjes naar veel belangrijke plaatsen die u gezien moet hebben. De rode draad tijdens deze reis is dat we u langs een aantal leuke restaurantjes leiden die u anders niet zo snel zou bezoeken. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Deze reis brengt u zoiezo naar plaatsen die we op onze andere rondreizen niet bezoeken waardoor het net weer even anders is. De reis is ook te verlengen en uit te breiden met extra standplaatsen. De standplaatsen zijn Tirana, Llogara, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en weer Tirana. Vraag naar de mogelijkheden. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives