Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Rondreis Albanese Riviera, Llogara pas, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en Tirana (21d)

Rondreis Albanese Riviera, Llogara pas, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en Tirana (21d)

v.a. €1155,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Zien en doen

Tijdens uw verblijf in Tirana, de hoofdstad van Albanië, kunt u genieten van alles wat de stad en haar omgeving te bieden heeft. Geniet van de vele gebouwen en musea, pleintjes, parken, terrasjes en restaurantjes. U kunt met de kabelbaan (gebouwd door Oostenrijkers) naar het nationale park met de berg Dajti gaan waar u heerlijk kunt wandelen. U maakt een aantal autoritten naar onder andere Petrela, Shengjergj, 'Mount of Sarisaltiku Kruja' en naar Lezha. Al hoeft helemaal niets. Tijdens uw verblijf in uw appartement in Lalzy Bay maakt u autoritten naar Kepi Rodonit kerk en kasteel, naar Durrës, naar Berat en naar Vlorë en bezoekt u verschillende fijne restaurantjes (als u wilt). Durrës is de tweede stad van Albanië en ligt aan het strand en heeft meerdere (archeologische) bezienswaardigheden en een populair strand (Plazhi i Durrësit).

In het prachtige Nationaal Park Llogora kunt u genieten van de bergen en de heerlijke combinatie van zee- en berglucht en natuurlijk fijne wandelingen maken. U verblijft ook in het mooie dorpje Ksamil en kunt een bezoek te brengen aan de archeologische plaatsen Butrint, Gjirokastra (Gjirokastër) en gaat naar het blauwe oog (Syri i Kaltër). Het blauwe oog is een bron en natuurlijk fenomeen en ligt in de buurt van het dorpje Muzinë en is een echt populaire toeristische attractie aan het worden. De omgeving is ook een 180 hectare groot natuurpark waar u kunt wandelen en het is alleen daarom al een bezoek waard. U kunt natuurlijk ook naar de plaats Himarë rijden wat het centrum is van de Albanese Riviera. U maakt ook nog autoritten naar Benja en Tepelena vanuit Permet in het binnenland van Albanië. Permet staat bekend om haar traditionele volksmuziek en haar culinaire streekproducten, met name confituur, wijn en raki. Ook gevogelte, honing, kaas en ingelegde groenten worden in Përmet vervaardigd. Përmet is bekend vanwege haar bloemenlandschap, en wordt soms de stad van de rozen genoemd.

 

 

Sounds of Albania

Ontdek Albanië vanuit 5 standplaatsen

Geniet in de bruisende hoofdstad van Albanië en leef als een god in de Albanese Riviera. Zo verblijft u een aantal dagen in een fijn hotel in van de mooiste plaatsjes met het mooiste strand, in een berghotel en maakt u uitstapjes naar veel belangrijke plaatsen die u gezien moet hebben. De rode draad tijdens deze reis is dat we u langs een aantal leuke restaurantjes leiden die u anders niet zo snel zou bezoeken. Maar dit hoeft natuurlijk niet. Deze reis brengt u zoiezo naar plaatsen die we op onze andere rondreizen niet bezoeken waardoor het net weer even anders is. De reis is ook te verlengen en uit te breiden met extra standplaatsen. De standplaatsen zijn Tirana, Llogara, Lalzi Bay, Ksamil, Permet en weer Tirana. Vraag naar de mogelijkheden. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives