Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Rondreis Tirana Berat en Sarandë (10n)

Rondreis Tirana Berat en Sarandë (10n)

v.a. €695,00
Prijs inclusief accommodatie en huurauto

Klantervaringen

Alles was perfect geregeld

Heleen en Ig uit Ridderkerk over Hotel Brilant, over Hotel Lot-Boutique, over Rondreis Tirana Berat en Sarandë (10n), over nationaal park Dajt, over Sarandë, over Tirana reisperiode: september 2022

Inmiddels zijn wij weer terug in Nederland na een fantastische week Albanië. 
Wij willen jullie hartelijk danken. Alles was perfect geregeld. 
Complimenten ook aan Geri en Rando. Zij waren erg behulpzaam en punctueel.

Wij gaan zeker nog een keer terug naar Albanië om meer van het binnenland te zien. De tijd was nu te kort.

Nogmaals dank en tot de volgende keer!

Een week was te kort

L. van der Ploeg uit Nootdorp over Hotel Saranda Palace , over Mondial Hotel, over Rondreis Tirana Berat en Sarandë (10n), over Apollonia (Pojani), over Elbasan, over nationaal park Butrint, over nationaal park Llogara, over Sarandë, over Tirana reisperiode: juli 2022

Wij zijn totaal verrast over onze reis naar Albanië. Het was voor ons toch een heel ander soort bestemming om naar toe te gaan, maar het werd door Albanië reizen super geregeld.
Bij aankomst op de luchthaven werden wij gelijk ontvangen door Rando. Hij heeft ons van alles over het land uitgelegd en vragen konden we hem gelijk stellen. Ook tijdens onze reis was hij direct bereikbaar en zocht hij van alles voor ons uit. Dit was heel fijn. Alles was goed geregeld: de huurauto, de hotels, uitstapjes, de simkaart en de routes.
Wij hebben ons verbaast over de veelzijdigheid van het land. Van de mooie natuur, maar ook de geschiedenis en cultuur. Een week was eigenlijk te kort om dit mooie land te ontdekken.
Wij zijn heel tevreden met hoe Albanië reizen ons heeft geholpen. We hopen zeker nog een keer terug te gaan, want er zijn te veel plekken die we nog niet ontdekt hebben.

Nogmaals dank voor onze prettige ervaring!

Een verrassend mooi land!

Albanië is een verrassend mooi land! Wij hebben een hele mooie en bijzondere reis gehad. Alles was zeer goed geregeld. We werden goed ontvangen op het vliegveld en de huurauto was prima. Super handig dat alle plaatsen waar we heen gingen al ingesteld waren in het navigatiesysteem. De hotels waren goed, mooi schoon en lekker ontbijt. Het hotel in Berat (Mangalemi) was zeker onze favoriet! Aardige mensen en de plek was idyllisch. Vanaf Berat hebben we een excursie gedaan naar Tomorr, dit is ook een aanrader! Heel mooi gebied, pittige wandeling, omdat het erg warm was maar het was net goed te doen. Ook de kustplaatsen waren erg mooi, prachtig helder blauw water! Heerlijke stranddagen gehad.
We hebben zeker genoten van onze reis naar Albanië en we gaan zeker nog een keer terug. De kans is groot dat we Albanië Reizen dan weer om hulp zullen vragen met het boeken van de reis! Bedankt!

Zeker gaan!

G. en A. uit Bergen op Zoom over Rondreis Tirana Berat en Sarandë (10n) reisperiode: juni 2019

Wij hebben een mooie en goede reis gehad naar Albanie, een prachtig onontdekt land dat veel te bieden heeft op gebied van cultuur, natuur en gastronomie! Het land heeft onze verwachtingen overtroffen en in een ruime week hebben we veel ontdekt over de rijke geschiedenis, de bevolking en de gebruiken. De organisatie was zeer goed: van de contacten voorafgaand aan de reis, tot het boeken, de ontvangst en verzorging ter plekke. De hotels waren van prima kwaliteit en voldeden ruimschoots aan onze verwachtingen. De auto was van voldoende kwaliteit voor de road-trip die wij maakten van Tirana naar Sarande en weer terug. Al met al een mooie reis met veel onvergetelijke momenten waar we met plezier aan terug denken. Bedankt voor jullie gastvrijheid en goede zorgen! En voor iedereen die twijfelt? Zeker gaan!

PS Een volgende keer zouden we wel een extra standplaats toevoegen in Berat of Gjirokaster om nog eens langs een wijngaard te kunnen gaan.

Jullie organisatie heeft goede kennis en suggesties

Fam. Van de Meer uit Westland over Rondreis Tirana Berat en Sarandë (10n) reisperiode: meivakantie 2019

Wij hebben erg genoten van de vakantie in Albanië met een fantastische begeleiding mbt het transfer, de huurauto, de suggesties met bezienswaardigheden en mooie routes. Het hele totaalpakket was erg goed verzorgd. Wij hopen nog eens terug te komen om het noorden te bezoeken. Jullie organisatie heeft goede kennis en suggesties over bezienswaardigheden in Albanië. Echt een aanrader om dit mooie land in de Balkan te bezoeken. Familie vd Meer

Tirana, Albania - Dita e Verës "The day of summer"

Ontdek Albanië vanuit 3 standplaatsen

In 11 dagen (10 nachten) kunt u al best veel zien van dit fijne land. Deze reis heeft drie standplaatsen, te weten de hoofdstad Tirana, werelderfgoed Berat en in het uiterste zuiden Sarandë of Ksamil. Deze reis is ook eenvoudig uit te breiden met één of meer standplaatsen en ook te verlengen met een aantal dagen naar keuze. Hoogtepunten zijn de Albanese Riviera, de hoofdstad, Berat, een dagje naar het Griekse eiland Corfu en een aantal UNESCO plaatsen, nationale parken, en de mooiste stranden van het land. 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives