Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Hotel Ksamil Lux

Klantervaringen

Perfect georganiseerd

Heerlijke reis van 3 weken door Albanië gehad.
Perfect georganiseerd. Van huurauto tot onderkomens. Alles prima verzorgd en wij ontzorgd !
De contactpersoon in Albanië was uitstekend bereikbaar. Ivm te laag water ging de boot niet over het komomeer. Contactpersoon wist dat niet ( niet op de hoogte gebracht ). Maar 1 appje en perfect opgelost.

Dank voor jullie inzet ! Wij hebben genoten van prachtig Albanië

Een onvergetelijke reis!

Een onvergetelijke reis met alleen maar hoogtepunten!

Wij zijn afgelopen zomer vier weken met een huurauto door Montenegro en Albanie getrokken. We dachten al het moois in Europa wel een beetje gezien te hebben maar mijn god, wat een prachtige reis is dit geworden! Niet geremd door enige kennis van beide landen (uiteraard wel goed ingelezen) zijn we het avontuur aangegaan en werkelijk waar geen enkele dag werden we teleurgesteld! Wladimir en zijn team hebben er echt iets fantastisch van gemaakt: Heerlijke overnachtingen, schitterende trips van A naar B en uitmuntende tips voor restaurants en bezienswaardigheden (op locatie maar ook zeker onderweg). Beide landen hebben hun eigen charmes en identiteit maar voor allebei geldt dat de mensen, de natuur, de geschiedenis, het eten en de prijzen absoluut redenen voor ons zijn om echt nog een keertje terug te keren. Als ik toch iets negatiefs moet noemen, de locatie Shkoder vonden wij niet heel bijzonder maar dat zal ongetwijfeld persoonlijk zijn.

Daarnaast wil ik in het bijzonder Wladimir even noemen (en bedanken) voor zijn tomeloze inzet en hulp (via Whatsapp) om er voor ons écht iets bijzonders van te maken, iets wat gelukt is!

We willen graag nog een keer Bosnië, Kosovo en Noord-Macedonië aandoen. Daarvoor bellen we eerst bij albaniereizen.nl (onderdeel van Novi Travel) aan!

Een zeer interessante reis door een prachtig land

Afgelopen week zijn wij teruggekeerd van ons reis door de Balkan. Het was een goede, probleemloze en zeer interessante reis door een prachtig land met zeer vriendelijke mensen.
Graag willen wij jou en Angelina hartelijk danken en complimenteren voor de zorgvuldige wijze waarop jullie onze reis hebben georganiseerd en gefaciliteerd.
Meermaals hebben we opgemerkt hoe prettig het was dat we elkaar in Castricum hebben gesproken. Daarmee is de basis gelegd voor maatwerk. Dat geldt de route, het soort hotels en het gesprek met hoogleraar Andi Pinari in Tirana.
Prettig was dat jij en je mensen ter plekke op uiterst adequate wijze de TomTom gereed hebben gemaakt. Adressen waren ingevoerd net als de routes. Zelfs de suggesties voor restaurants. Ook leverden jullie een SIM-kaart.
Jullie haalden ons op van de boot en het vliegveld en haalden ook de auto op uit Montenegro. Niets dan lof daarvoor.
De accommodaties waren over het geheel genomen van uitstekende kwaliteit. Natuurlijk was de ene kamer prettiger dan de andere, de ene airco beter dan de andere. Maar per saldo daarover geen opmerkingen.
De auto was ruim genoeg en het was geen probleem dat het geen 4x4 was, hooguit zou dat op de slechte trajecten (bijv. Koman – Shkoder) wat comfortabeler zijn geweest.
We zullen niet aarzelen jullie aan te bevelen indien dat aan de orde mocht zijn.

Wij hebben genoten van de Albanese gastvrijheid

Frits en Esther uit Amersfoort over Appartement Lungomare Seaview, over Best Western Premier Ark Hotel , over Guesthouse Agro Tepelene, over Guesthouse Tushemisht, over Hotel Hermes Tirana, over Hotel Ksamil Lux reisperiode: juli 2022

Wij hebben een enorm leuke vakantie gehad in Albanië. Jullie hebben een leuke en afwisselende route voor ons samengesteld en wij hebben daardoor veel gezien van Albanië. Wij hebben genoten van de Albanese gastvrijheid.
Wij hebben regelmatig gebruik gemaakt van de tips voor de bezienswaardigheden en restaurants die jullie gegeven hebben en door deze tips zijn wij op leuke plekken geweest waar we genoten hebben van de traditionele Albanese keuken. 

Een reis om niet te vergeten.

Henk en Alexandra uit n.a. over Guesthouse Funky, over Hotel Argjiro, over Hotel Ksamil Lux, over Hotel Lot-Boutique, over Hotel Marina Premium, over Hotel Tradita, over Apollonia (Pojani), over Berat, over Gjirokastër, over nationaal park Meer van Skhoder, over Osumi Canyon, over Shkodër, over Tirana, over Vlorë reisperiode: september 2021

“Wij hebben erg genoten van deze bijzondere reis en een heel goed beeld van Albanië mogen krijgen. Je ziet de vele kanten van Albanië. Een ruig landschap met mooie natuur. Maar bovenal met een vriendelijke bevolking. De reis zelf heeft aan onze verwachtingen voldaan. Vanaf ons eerste contact met Albanië reizen zijn wij heel goed geïnformeerd en begeleid. Wladimir heeft een hele mooie maatwerk reis voor ons georganiseerd. We zijn helemaal ontzorgt en hij heeft echt goed naar onze wensen geluisterd. Ook in Albanië zijn wij gastvrij ontvangen. Door een file - ontstaan door een verkeersongeval - iets later contact met de lokale divisie maar na onze eerste rij ervaring met de verkeerschaos tijdens het spitsuur hiervoor alle begrip. Naast alle fijne hotels ook gebruik gemaakt van alle tips voor eetgelegenheden. Echt aan te raden om deze te volgen. Kortom een reis om niet te vergeten. Vol mooie ervaringen en herinneringen.”

Kom genieten in Ksamil aan het uiterste zuiden van de Albanese Riviera

Natuurlijk denken de meeste mensen aan ontspanning, zon, zee en strand, als je het over Ksamil hebt. En terecht! Maar ook nationaal park Butrint is in de buurt. Of Saranda, Corfu aan de overkant, maar ook in het achterland is genoeg te zien en te doen! 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives