Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Hotel Lot-Boutique

Klantervaringen

Alles is geregeld, en toch hadden we alle vrijheid.

Wij vinden jullie formule perfect. Alles ligt vast en is geregeld en toch hadden we alle vrijheid.
Jullie service is prima zoals: bereikbaarheid , de sim kaart , de ingestelde TomTom de auto 
Zeer goede hotels, met vriendelijke service. Het laatste hotel had zelfs een ontbijtpakketje gemaakt voor onze laatste ochtend i.v.m. vroeg vertrekken.
Tot slot : Een prachtig land met een vriendelijke bevolking. Soms wel wat slechte wegen.
Dus PRIMA 

Wat is Albanië een fijn land!

Gerard en Annemiek Konijn uit Schermerhorn over Apart Hotel Perla, over Hotel Lot-Boutique, over Hotel Magjeka, over Hotel Mangalemi, over Rondreis Shkodër, Valbona, Durrës en Tirana (15d), over Durrës , over nationaal park Dajt, over nationaal park Meer van Skhoder, over nationaal park Valbona, over Shkodër, over Tirana reisperiode: september 2022

Graag willen wij jullie bedanken voor het organiseren van onze geweldige vakantie! Wat is Albanië een fijn land!
In de steden super gezellig (geen moment onveilig gevoeld o.i.d.) en in de bergen helemaal geweldig!
Het hoogtepunt was denken wij toch wel de boottocht naar Koman en de omgeving van Valbonë, prachtig!

Alles was prima voor elkaar en het was super fijn dat alle locaties al in de Tomtom stonden, we reden er telkens zo naar toe!
Ook de hotels waren prima! Mooi in het centrum en anders op een prima locatie.

Bedankt weer voor jullie inzet en wie weet tot een volgend x!

Een mooie ervaring

Wij hebben een hele goede vakantie gehad het was een mooie ervaring.
We zijn op mooie plekken geweest en de Albanezen zijn hele fijne en aardige mensen.
De meeste slaapplekken waren super een enkele misschien iets minder maar nog steeds oke voor ons.
De auto was ook een fijne auto een fijne rauw dauw bak :)
Bedankt voor het regelen!

Een zeer interessante reis door een prachtig land

Afgelopen week zijn wij teruggekeerd van ons reis door de Balkan. Het was een goede, probleemloze en zeer interessante reis door een prachtig land met zeer vriendelijke mensen.
Graag willen wij jou en Angelina hartelijk danken en complimenteren voor de zorgvuldige wijze waarop jullie onze reis hebben georganiseerd en gefaciliteerd.
Meermaals hebben we opgemerkt hoe prettig het was dat we elkaar in Castricum hebben gesproken. Daarmee is de basis gelegd voor maatwerk. Dat geldt de route, het soort hotels en het gesprek met hoogleraar Andi Pinari in Tirana.
Prettig was dat jij en je mensen ter plekke op uiterst adequate wijze de TomTom gereed hebben gemaakt. Adressen waren ingevoerd net als de routes. Zelfs de suggesties voor restaurants. Ook leverden jullie een SIM-kaart.
Jullie haalden ons op van de boot en het vliegveld en haalden ook de auto op uit Montenegro. Niets dan lof daarvoor.
De accommodaties waren over het geheel genomen van uitstekende kwaliteit. Natuurlijk was de ene kamer prettiger dan de andere, de ene airco beter dan de andere. Maar per saldo daarover geen opmerkingen.
De auto was ruim genoeg en het was geen probleem dat het geen 4x4 was, hooguit zou dat op de slechte trajecten (bijv. Koman – Shkoder) wat comfortabeler zijn geweest.
We zullen niet aarzelen jullie aan te bevelen indien dat aan de orde mocht zijn.

Het overleg en contact met Albaniëreizen verliep erg prettig

Een vakantie in Albanië is behalve een mooie reis ook een ervaring. De mensen zijn erg vriendelijk, het eten is erg vers en lekker, de natuur is prachtig en het weer is fantastisch. Er zijn veel zaken die “anders” zijn dan in West-Europa en dat maakt de ervaring zo bijzonder.
Albaniëreizen heeft veel kennis en informatie over het land. Met een Fly&Drive roadbook krijg je een kant en klaar pakket waarmee je meteen kunt gaan genieten. Dat is erg comfortabel. Het overleg en contact met Albaniëreizen verliep erg prettig. 

Een geweldige op maat gemaakte reis

Wat een geweldige op maat gemaakte reis hebben wij gemaakt met Albanië reizen. Keurig op tijd werden wij opgehaald uit Dubrovnik en naar onze huurauto gereden in Montenegro.
Vanuit daar hebben wij door Montenegro en Albanië rondgetoerd waarbij we minimaal 1 en maximaal 4 nachten in hetzelfde hotel verbleven. Vlak bij het prachtige Shkodermeer verbleven wij in het gastvrije landhuis bij Virpazar.
Na een tocht rondom het meer, via Shkoder arriveerde wij in Tirana. Hierna vervolgde we de reis via Berat, Tepelene, Vlorë en Shkoder in Albanië.

We eindigde in het prachtige Hotel Perla in Herceg Novi in Montenegro om te genieten van de baai van Kotor.

We hebben genoten van de heerlijke, zeer goed georganiseerde reis en willen het organisatie team nogmaals bedanken.

Het is een prachtig land

“Vorig jaar hebben wij met Novi Travel een reis naar Montenegro gemaakt. Deze reis was ons ontzettend bevallen vanwege het prachtige land en de fantastische begeleiding van Novi Travel. Om deze reden hebben we dit jaar gekozen om Albanië te bezoeken, waarbij wij wederom gebruik hebben gemaakt van de diensten van Novi Travel. Wij hebben een fantastische en gevarieerde reis gemaakt naar Albanië. Het is een prachtig land, de mensen zijn ontzettend vriendelijk, het eten is heerlijk en het land heeft veel geschiedenis. De begeleiding vanuit Novi Travel was ook weer fantastisch. Naar onze mening kan hier geen andere reisorganisatie aan tippen. Als wij het in cijfers mogen uitdrukken zouden wij een 10 geven! Wij bevelen Novi Travel dan ook van harte aan.”

Nogmaals veel dank voor jullie diensten. Mochten jullie nieuwe Balkan landen toevoegen aan jullie organisatie verwachten wij zeker eens terug te komen.

We gaan zeker nog een keer terug

Sander en Laura uit De Bilt over AP Hotel Boutique , over Hotel Brilant, over Hotel Lot-Boutique, over Hotel Mangalemi reisperiode: juni 2022

Albanië is een verrassend mooi land! Wij hebben een hele mooie en bijzondere reis gehad. Alles was zeer goed geregeld. We werden goed ontvangen op het vliegveld en de huurauto was prima. Super handig dat alle plaatsen waar we heen gingen al ingesteld waren in het navigatiesysteem.
De hotels waren goed, mooi schoon en lekker ontbijt. Het hotel in Berat (mangalemi) was zeker onze favoriete! Aardige mensen en de plek was idyllische.
Vanaf Berat hebben we een excursie gedaan naar Tomorr, dit is ook een aanrader! Heel mooi gebied, pittige wandeling, omdat het erg warm was maar het was net goed te doen.
Ook de kustplaatsen waren erg mooi, super helder blauw water! Heerlijke stranddagen gehad.
We hebben zeker genoten van onze reis naar Albanië en gaan zeker nog een keer terug. De kans is groot dat we Albanië Reizen dan weer om hulp zullen vragen met het boeken van de reis! Bedankt!
Super bedankt voor het regelen van deze mooie reis!

Een verrassend mooi land!

Albanië is een verrassend mooi land! Wij hebben een hele mooie en bijzondere reis gehad. Alles was zeer goed geregeld. We werden goed ontvangen op het vliegveld en de huurauto was prima. Super handig dat alle plaatsen waar we heen gingen al ingesteld waren in het navigatiesysteem. De hotels waren goed, mooi schoon en lekker ontbijt. Het hotel in Berat (Mangalemi) was zeker onze favoriet! Aardige mensen en de plek was idyllisch. Vanaf Berat hebben we een excursie gedaan naar Tomorr, dit is ook een aanrader! Heel mooi gebied, pittige wandeling, omdat het erg warm was maar het was net goed te doen. Ook de kustplaatsen waren erg mooi, prachtig helder blauw water! Heerlijke stranddagen gehad.
We hebben zeker genoten van onze reis naar Albanië en we gaan zeker nog een keer terug. De kans is groot dat we Albanië Reizen dan weer om hulp zullen vragen met het boeken van de reis! Bedankt!

Alles was tot in de puntjes geregeld

Met bemiddeling door de medewerkers van Albanie Reizen en partner in Albanië heb ik een fantastische reis gemaakt door dit mooie en nog onbedorven land.
Veilig, zeer vriendelijke mensen en met Engels en Frans kun je je uitstekend redden.Van het noorden met de meren en bergen (Shkoder en Theth) via Tirana naar het zuiden met de mooie steden Gjiroklaster, Sarande en Berat.
De auto (4whl drive), de hotels en de service waren uitstekend, de contacten goed en ook alleen heb ik me geen moment onveilig gevoeld; dagelijks was er kort contact met de medewerkers ter plekke.

Ik kan iedereen aanbevelen om via dit reisbureau te boeken; alles was tot in de puntjes geregeld tot aan de instelling van de TomTom toe, zodat de hotels en belangrijke sites snel en goed waren te vinden.

Maatwerk is ook geen enkel probleem.

Als ik nogmaals naar de zuidelijk Balkan ga, dan zeker met deze organisatie!

Lot Boutique Hotel and Restaurant

Ontdek centraal Albanie vanuit dit fijne hotel

Dit hotel is onderdeel van meerdere van onze fly-drives. Perfect om het centrum van de stad en haar omgeving te verkennen.

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives