Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Hotel Shpija-e-Gjyshit

Klantervaringen

Alles is geregeld, en toch hadden we alle vrijheid.

Wij vinden jullie formule perfect. Alles ligt vast en is geregeld en toch hadden we alle vrijheid.
Jullie service is prima zoals: bereikbaarheid , de sim kaart , de ingestelde TomTom de auto 
Zeer goede hotels, met vriendelijke service. Het laatste hotel had zelfs een ontbijtpakketje gemaakt voor onze laatste ochtend i.v.m. vroeg vertrekken.
Tot slot : Een prachtig land met een vriendelijke bevolking. Soms wel wat slechte wegen.
Dus PRIMA 

Een geweldige op maat gemaakte reis

Wat een geweldige op maat gemaakte reis hebben wij gemaakt met Albanië reizen. Keurig op tijd werden wij opgehaald uit Dubrovnik en naar onze huurauto gereden in Montenegro.
Vanuit daar hebben wij door Montenegro en Albanië rondgetoerd waarbij we minimaal 1 en maximaal 4 nachten in hetzelfde hotel verbleven. Vlak bij het prachtige Shkodermeer verbleven wij in het gastvrije landhuis bij Virpazar.
Na een tocht rondom het meer, via Shkoder arriveerde wij in Tirana. Hierna vervolgde we de reis via Berat, Tepelene, Vlorë en Shkoder in Albanië.

We eindigde in het prachtige Hotel Perla in Herceg Novi in Montenegro om te genieten van de baai van Kotor.

We hebben genoten van de heerlijke, zeer goed georganiseerde reis en willen het organisatie team nogmaals bedanken.

Het is een prachtig land

“Vorig jaar hebben wij met Novi Travel een reis naar Montenegro gemaakt. Deze reis was ons ontzettend bevallen vanwege het prachtige land en de fantastische begeleiding van Novi Travel. Om deze reden hebben we dit jaar gekozen om Albanië te bezoeken, waarbij wij wederom gebruik hebben gemaakt van de diensten van Novi Travel. Wij hebben een fantastische en gevarieerde reis gemaakt naar Albanië. Het is een prachtig land, de mensen zijn ontzettend vriendelijk, het eten is heerlijk en het land heeft veel geschiedenis. De begeleiding vanuit Novi Travel was ook weer fantastisch. Naar onze mening kan hier geen andere reisorganisatie aan tippen. Als wij het in cijfers mogen uitdrukken zouden wij een 10 geven! Wij bevelen Novi Travel dan ook van harte aan.”

Nogmaals veel dank voor jullie diensten. Mochten jullie nieuwe Balkan landen toevoegen aan jullie organisatie verwachten wij zeker eens terug te komen.

Een geweldige vakantie in Albanië en Montenegro

M.H. uit Amsterdam over Guesthouse Bujtina Polia Theth, over Hotel Magjeka, over Hotel Shpija-e-Gjyshit reisperiode: september 2021

We hebben een geweldige vakantie gehad in Montenegro en Albanië met een goede mix tussen cultuur en natuur, berg en kust, stad en land.
Hoewel ik zelf ook al een en ander had uitgezocht was ik blij met het reisprogramma van Novi travel waarbij onze reis zodanig was samengesteld dat de tijd efficiënt werd benut maar dat er ook ruimte was voor rust tussendoor. 
De bereikbaarheid van Novi travel per whatsapp voor vragen was fijn!

We kijken terug op een prachtige reis!

Kris Truyens en Carina Herrijgers uit Turnhout - België over Green House Hotel Restaurant, over Hotel Magjeka, over Hotel Shpija-e-Gjyshit reisperiode: juli 2021

De reis naar Montenegro en Albanië was prachtig.
Goede service, steeds direct hulp bieden bij de minste vragen, heel persoonlijk.

Ook wanneer onze bagage, door problemen op de luchthaven in Zaventem, niet was aangekomen heeft men al het mogelijke gedaan
om ons verder te helpen. 

Nooit hebben we het gevoel gehad dat we er alleen voor stonden!

Alle beschrijvingen van verblijven tijdens onze reis waren volledig zoals vooraf besproken.

Een aanrader.

Albanië is een prachtig land om vakantie te vieren!

Wij hebben genoten van onze rondreis in Albanië. Wat een prachtig land! Ongerepte natuur en zeer vriendelijke mensen.

Alles was prima geregeld en voor vragen konden we altijd terecht bij Gerry, hij verzorgde de eerste dag ook een mooie stadswandeling en heerlijke lunch in Tirana. De tweede dag bracht hij ons de Dasia Duster met voorgeprogrammeerd gps (wat een luxe) en we kregen een telefoon waarmee we contact konden houden. Gerry reageerde zeer snel op onze sms’jes, prima geregeld dus.

De accommodaties waren allemaal goed, schoon en op mooie locaties. Leuke afwisseling tussen appartement, hotel en guesthouse., waarvan die in Berat en Gjirokaster er bovenuit staken qua sfeer en ontbijt.

Sarande vonden wij een erg drukke stad met weinig parkeermogelijkheden. Het is wel een gezellige sfeer s’avonds op de boulevard. Maar wellicht zijn er kustplaatsen die rustiger zijn. Wij gingen naar stranden buiten de stad.

Hoogtepunten van onze reis: Eigenlijk teveel om op te noemen, maar Teth staat bovenaan. Wat een rust en schoonheid, al was de weg ernaar toe een uitdaging.

Kortom: Albanië is een prachtig land om vakantie te vieren!

Frank en Petra

Op een rustige locatie genieten van de omgeving

Vanuit Shkodra, maar ook vanuit dit hotel, kunt u veel ontdekken. U bent al snel de grens over naar Montenegro, via de plaats Vladimir naar het Sasko meer, of naar Bar en Ulcinj. Maar ook een dagje strand in Velipoje in Albanie is een aanrader. Heerlijke zandstranden. Verder het Rozafa kasteel, de Mesi brug, Shkodra zelf, maar ook een dagje naar Theth behoort tot de mogelijkheden, of een city trip naar Tirana.

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives