Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Fly drive Albanie & buurlanden

Fly drive Albanië en Macedonië
Wij bieden een aantal fijne fly drives in Albanië aan die u eenvoudig kunt verlengen met een verblijf van een aantal dagen in het beroemde Macedonië, het mooie buurland van Albanië. Verblijf bijvoorbeeld eens een aantal dagen in (de omgeving van) het mooiste stadje van Macedonië, Ohrid, aan het meer van Ohrid en/of natuurlijk in de hoofdstad Skopje met haar prachtige bazaar en 15e eeuwse Turkse badhuis. Verblijf in Macedonië bijvoorbeeld in het heerlijke Bushi Resort in Skopje.
Fly drive Macedonie (en Albanie):
Onze onderstaande fly drives in Albanië zijn prima te combineren met Macedonië. De 21 daagse reis is overigens inclusief zowel Albanië en Montenegro.
8 daagse fly drive: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-tirana-en-sarande-8d
15 daagse fly drive: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-shkoder-tirana-korce-sar...
21 daazge fly drive: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-noord-albanie-montenegro...
8 daagse groepsreis: https://www.albaniereizen.nl/natuur-groepsreis-noord-griekenland/programma
 
Fly drive Albanië en Griekenland
Voor wie een combinatiereis Albanië en Noord Griekenland wil maken bieden we de mogelijkheid een van onze standaardreizen te verlengen met een bezoek aan en verblijf in Noord Griekenland. In Noord Griekenland kunt u verblijven in hotels maar ook bij families en gasthuizen/b&b. In de maand oktober kunnen we ook een 5 daags programma aanbieden voor mensen die op zoek willen gaan naar onder andere de Europese bruine beer in prachtige natuurgebieden met een groep. Dit is enkel op een vaste datum, behalve als u zelf met minimaal 4 personen bent (hoe meer personen hoe lager de prijs). Het verblijf is dus zolang als u wilt in Albanië. Vraag naar de mogelijkheden. Hieronder de fly drives in Albanië die u kunt verlengen met een verblijf in Noord Griekenland:
8 daagse fly drive: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-tirana-en-sarande-8d
15 daagse fly drive: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-shkoder-tirana-korce-sar...
21 daagse fly drive: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-albanese-riviera-llogara...
21 daagse reis: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-noord-albanie-montenegro...
 
Fly drive Albanië en Corfu
Vanuit Sarande kunt u met de boot naar het mooie Griekse eiland Corfu voor een mooi dagje uit maar ook om op het prachtige Griekse eiland in een hotel of huis te verblijven. U kunt hiervoor een van onze standaard fly drive reizen boeken en aangeven dat u een aantal dagen naar Corfu toe wilt. We zullen u dan een aantal opties voor fijne hotels toesturen. U kunt natuurlijk ook een aanvraag doen voor een Albanië en Corfu reis op maat (fly drive Corfu Griekenland). Onze huidige standaard fly-drives die langs Sarande komen zijn:
 
Fly drive Albanië en Montenegro
Samen met onze zusteronderneming Montenegro Reizen bieden wij combinatie fly drives in Albanië en Montenegro aan. Montenegro is ook weer zo een parel aan de Adriatische zee. Albanië Reizen biedt momenteel 5 standaard fly drives Albanië aan die prima te combineren zijn met een verblijf in Montenegro. Een onze standaard reizen, een 21 daagse reis, gaat naast twee weken Albanië, ook een week door dit mooie land aan de Adriatische Zee. Montenegro Reizen biedt momenteel 9 fly drives in Montenegro aan waarbij u bij een aantal er een aantal dagen Albanië aan kunt toevoegen. Wij kunnen ook een maatwerkreis maken waarbij u bijvoorbeeld op 2 standplaatsen in Montenegro en 2 standplaatsen in Albanië verblijft. Vraag naar de mogelijkheden. Voor de standaard fly drives (en maatwerk) in Montenegro gaat u naar: www.montenegroreizen.nl/fly-drive
 
Fly drive meer van Ohrid Albanie en Macedonie
Als u aan het meer van Ohrid wilt verblijven in Albanie en/of Macedonie dan hebben wij een aantal fijne accomodaties die wij u kunnen aanbieden voor een fly drive meer van Ohird (op maat). Een aantal van onze standaard fly drives komen al langs het meer van Ohrid. Maar u kunt op verzoek ook langer aan het meer van Ohrid verblijven, zowel tijdens een standaard fly drive als een fly drive meer van Ohird op maat voor een fijne vakantie meer van Ohrid.
Fly drive meer van Ohrid Albanie: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-shkoder-tirana-korce-sar...
 

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives