Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Fly drive Corfu Griekenland

Fly drive Corfu ? Dat is altijd een goed idee. Combineer uw Corfu fly drive een met een bezoek aan en langer verblijf op het vaste land van Albanie of Noord Griekenland. Neem bijvoorbeeld de ferry naar Sarande en bezoek de beroemde Albanese Riviera ! Combieer een fly drive Corfu met een fly Drive Albanie en Noord Griekenland met Albanie Reizen ! Vraag naar de mogelijkheden en een offerte (info@albaniereizen.nl) !

Corfu of Kerkyra of Korfoe is een Grieks eiland in de Ionische zee. Het is het op een na grootste eiland van de Ionische eilanden en vormt, met inbegrip van zijn kleine satellieteilanden, het noordwestelijkste deel van Griekenland. Het eiland maakt deel uit van de regionale eenheid van Corfu en wordt beheerd als een enkele gemeente, die ook de kleinere eilanden Ereikoussa, Mathraki en Othonoi omvat. De gemeente heeft een oppervlakte van 610,9 km2, het eigenlijke eiland 592,8 km2. De belangrijkste stad van het eiland en de zetel van de gemeente (populatie 32.095) wordt ook wel Corfu genoemd. Corfu is de thuisbasis van de Ionian University. Het eiland is verbonden met de geschiedenis van Griekenland vanaf het begin van de Griekse mythologie. De geschiedenis zit vol met veldslagen en veroveringen. Het oude Korkyra nam deel aan de Slag om Sybota, die een katalysator was voor de Peloponnesische Oorlog en, volgens Thucydides, de grootste zeeslag tussen Griekse stadstaten tot dan toe.

Een fly drive vakantie Corfu kan in zowel Corfu zelf of in Tirana beginnen. Lees hier meer over combinatie fly drives Albanie en Corfu: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive-albanie-buurlanden

 

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives