Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Vakantie meer van Ohrid

Een vakantie meer van Ohrid kunt u in zowel in Macedonie als Albanie ondernemen. Maar u kunt tijdens onze fly drive meer van Ohrid ook beide landen bezoeken en in zowel Ohrid als Pogradec (omgeving) verblijven. Onze fly drives zijn standaard maar zijn ook verder op maat te maken. Voor onze fly drives klikt u hier: fly drives meer van Ohrid. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de mooie Prespa meren (in Albanie, Macedonie en Griekenland). Aan het meer van Ohrid zijn veel bezienswaardigheden te vinden, zoals kastelen, kerken, moskeen, kerken, opgravingen, natuurgebieden, kunt u er soms pelikanen en flamingo's zien, en heerlijk wandelen en natuurlijk eten. Voor een fijne vakantie aan het meer van Ohrid hebben wij een aantal fijne accomodaties geselecteerd zoals vakantiehuizen, hotels, gasthuizen en boerderijen. U kunt onze standaard fly drives meer van Ohrid naar wens aanpassen. Ook kunt u een fly drive meer van Ohrid op maat laten maken op verzoek. De Albanese kant van het meer een in tegen stelling tot het deel van Macedonie een stuk minder toeristisch en daarom voor een aantal mensen een stuk interessanter. 

Fly drive meer van Ohrid Macedonie (Ohrid in Macedonie, deze kunt u ook vervangen door Pogradec in Albanie).
Fly drive meer van Ohrid Albanie (Korce in Albanie, van hieruit kunt u een daguitstapje maken naar Pogradec aan het meer van Ohrid in Albanie, u kunt ook een fijne accomodatie aan het meer van Ohrid (zowel Macedonie als Albanie) boeken: Vraag naar de mogelijkheden !

U kunt bij zowel het meer van Ohrid als de meren van Prespa heerlijk wandelen en fietsen. Het is overigens prima te combineren met een verblijf in Tirana en vergeet niet een bezoek te brengen aan de stad Korce. Vraag naar de mogelijkheden ! 

 

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives