Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

A&G Hotel

Pal aan de blauwe zee

A&G hotel is een kleinschalig viersterren hotel in Rhadime op slechts 1 minuut lopen van het strand. Het hotel biedt ruime en moderne kamers met balkon en uitzicht. A&G hotel heeft een eigen strand, een uitstekend restaurant, en een tuin voor extra ontspanning. Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. 

Zon Blauwe zee Strand

Details:

Kleinschalig
Tuin
Eigen strand
Restaurant
Uitzicht

Vlorë en omgeving ontdekken!

Ontdek de prachtige stranden in de omgeving van Vlorë zoals het strand van Vlorë,  Plazhi i Vjeter, en Ri beach. Bezoek de heilige plaats Kuzum Baba en het onafhankelijkheidsplein. Ook de archeologische attracties Amantia en Apollonia bij de stad Fier kun je bezoeken. Houd je meer van natuur, bezoek dan het nationaal park Llogara.
Bezoek Muradie – de oude stad van Vlorë, een wandeling om nooit te vergeten, kleurrijke huizen, traditionele winkels, en warme mensen. Drink een traditionele koffie in een klassiek Muradie-huis. Een ware beleving. Bezoek het Zvernec-eiland, en het prachtige Karaburun-schiereiland, een paradijs in de Middenlandse Zee en de De Grot van Haxhi Ali. Je kunt een boottocht boeken bij de receptie. Lungomare heeft dynamische en verschillende uitgaansmogelijkheden!
 

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives