Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Amfiteatri Boutique Hotel

Midden in het centrum

Amfiteatri Boutique Hotel is de meest centrale accommodatie die je kunt vinden in Durrës, op slechts vijf stappen verwijderd van het Romeinse Amfitheater, en op 300 meter van het Curilla strand. Het hotel biedt alle comfort die je nodig hebt. Hoewel klein, verbergt dit 100 jaar oude gerestaureerde gebouw enkele geheime schatten. Ontdek een unieke verzameling zeldzame foto's van de oude stad van Durres en het amfitheater in de ontbijtzaal. Geniet van het adembenemende uitzicht op de opkomende en ondergaande zon aan de prachtige Adriatische Zee. Ondertussen zorgen de medewerkers ervoor dat je volop geniet van de Albanese gastvrijheid en het eten, die je verblijf tot een onvergetelijke ervaring zullen maken. 

Gelegen aan de Adriatische Zee

Details:

kleinschalig
centrum
ontbijt
strand
Amfitheater

Durrës en omgeving ontdekken!

Bezoek de culturele hoogtepunten van Durrës zoals: het Museum Huis van Aleksandër Moisiu en het Archeologisch Museum van Durrës. Een aantal andere bijzondere bezienswaardigheden zijn het Amfitheater van Durrës en de Venetiaanse Toren. Wandel door de levendige straat met restaurantjes, en terrasjes en door het gezellige winkelgebied Bulevardi Epidamn. 
Het strand van Durrës ligt op 2 km afstand, de haven van Durrës op 1,5 km afstand, 300 meter van het strand van Curilla, en de Rots van Cavaje bevindt zich op 8 km afstand. 
 

Ontdek jouw reis, dit ga je zien en ontdekken

Op zoek naar iets anders?

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives