Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Autorondreis Albanie

Een autorondreis Albanie begint bij Albanie Reizen, we bieden diverse mogelijkheden voor het rijden over de verschillende routes door Albanie met uw eigen huurauto langs alle hoogtepunten van Albanie. U verblijft in fijne hotels en of bed and breakfasts naar keuze. Een autorondreis door Albanie is een perfecte manier om het land te leren kennen. Autorondreizen door Albanie bezorgen u altijd een fijne en diverse Albanie vakantie. Kies uit diverse types huurauto's. Denk aan een VW Passat, Dacia Duster 4x4 of voor wie echt van de gebaande wegen af wil en de Albanese Alpen wil bezoeken met een Nissan Pajero. Voor wie liever op de geasfalteerde wegen blijft kan ook prima met een kleinere auto toe zoals een Audi A3, Citroen C3 en veel meer. Hierbij zorgen we ervoor dat de route in een TomTom word ingevoerd.

Voor West-Europeanen is het vaak wennen om in Albanië auto te rijden, ondanks dat de meeste hoofwegen van redelijke kwaliteit zijn. Er zijn nog veel mindere wegen, het is bergachtig met veel bochtenwerk, en veel Albanezen rijden veel te hard en soms zelfs roekeloos. Fietsers, brommers, voetgangers, trams, auto's maar ook ezels, koeien, honden en geiten kunnen op elk moment ongezien opduiken. De meeste wegen zijn bergwegen, deze zijn meest onbelicht, soms stijl en vaak zonder vangrail en soms vlak langs kliffen.

Voor diegenen die prachtige delen van Albanië willen zien zonder risico's te nemen, zouden we aanraden om de snelwegen te nemen tussen de grote steden, langs de kust en ook de nieuwe weg een vallei, dat een voorbeeld is van een goede infrastructuur! En voor degenen die klaar zijn voor een geweldig Albanië avontuur: Ga u gang, ontdek de verborgen plekjes, geniet van de prachtige natuur - u zult er geen spijt van krijgen!

U krijgt ook een handleiding met aanbevelingen voor wat u allemaal kunt doen en fijne adresjes voor leuke restaurantjes. Vraag naar de mogelijkheden en geef bij het invullen van uw offerte aanvraag formulier aan wat u wilt zien en doen. Voor wie in de omgeving van Albanie wil blijven bieden wij vanaf 2019 een elektrische huurauto aan. Hier leest u meer over onze fly drives Albanie: Autoreizen Albanie, altijd een goed idee ! U kunt zowel een flexible fly drive boeken als met een eenvoudig programma voor elke dag, ookal hoeft helemaal niets. Maar voor wie graag een gedetailleerd programma voor elke dag wil hebben maken wij dit ook met plezier voor u !

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives