Onze klanten waarderen ons zeer goed De reisspecialist van Albanië voor België & Nederland
Heeft u hulp nodig? Bel +31 (0) 251 343 011
Garanties van Albanië Reizen met ANVR en SGR

Last minutes Albanië

Voor wie deze zomer en najaar nog een fijne vakantie of stedentrip naar Albanië wil boeken zou eens kunnen denken aan een van deze onderstaande fijne last minutes Albanië:

21 daagse rondreis noord Albanië, Montenegro, hoofdstad en zuid Albanië
Geniet van het meer van Shkodra, de kust van Montenegro, de bruisende hoofdstad Tirana en zuid Albanië met haar prachtige Albanese Riviera. Uw rondreis heeft 4 standplaatsen in Albanië en Montenegro. Deze reis is alleen te boeken voor september en oktober i.v.m. beschikbaarheid Vista Residence. Deze rondreis brengt u bij nationale parken, de mooiste stranden, UNESCO werelderfgoed plaatsen, de hoofdstad, de Ionische en de Adriatische Zee, en veel, veel meer. 
https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-noord-albanie-montenegro...

15 daagse rondreis Albanie met 4x4 door Shkoder – Theth - Tirana
Voor wie in 15 dagen veel van het land wil zien is deze fly drive met 14 overnachtingen in een fijne Dacia Duster 4x4 een zeer goede manier kennis te maken met Albanie. Bezoek de prachtige Albanese Alpen, UNESCO werelderfgoedplaatsen, de Albanese Rviera, Nationale parken en natuurparken, de hoofdstad en veel, veel meer ! Veel vrijheid, bepaal zelf waar u stopt en wat u bezoekt. Het is ook mogelijk om deze reis in te korten of te verlengen ! (vanaf 950 euro bij twee personen!). Lees hier meer: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-shkoder-theth-tirana-ber...

8 daagse Fly drive lastminute Tirana en de baai van Lalsi
Waarom niet eens de hoofstad van Albanie combineren met een verblijf aan de Albanese kust in de mooie baai van Lalzit. Een heerlijk hotel in de leukste wijk van Tirana en een eigen appartement met een prive strand, hoe klinkt dat ? Verken de hoofstad en de baai van Lalzit met een VW Passat of vergelijkbaar ! Bepaal zelf hoeveel dagen (minimaal 8 dagen) ! (vanaf 610 euro p.p. bij twee personen)  Lees hier meer: https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/tirana-en-de-baai-van-lalsi-8-dagen

15 daagse rondreis Albanie en Macedonie lansg nationale parken
Deze 15 daagse reis, waarvan 10 dagen in Macedonie en 5 in Albanie, brengt u langs een aantal van de mooiste plekjes van het Balkan Schiereiland. Geniet onder andere van de hoofdsteden Skopje en Tirana en van het nationaal park Mavrovo en het mooiste stadje van Macedonie. Deze fly drive Macedonie en Albanie is eenvoudig te verlengen.
https://www.albaniereizen.nl/fly-drive/rondreis-skopje-mavrovo-bitola-oh...

Voor meer fly drive Albanie en Macedonie klik hierhttps://www.albaniereizen.nl/fly-and-drive

"Kun jij kiezen tussen nationale parken, oude steden, kust en de zee? Zie alles met onze fly drive vakanties"

Bekijk alle Fly & Drives